voetbal BEVEREN-WAASLAND EN TEMSE HOUDEN MEKAAR IN EVENWICHT.

Een slechte eerste, maar een betere tweede helft leverde uiteindelijk een terechte 1 - 1 op na 90 minuten. Een driehonderd tal supporters zagen een jong en door afwezigheden fel verzwakt Beveren-Waasland er voor de rust weinig van bakken. Temse was de beter tikkende ploeg en voetbalde enkele bescheiden kansen bij mekaar, maar handelend optreden moest de Wase portier niet echt doen.

Onder impulsen van een sterk ingevallen Bou-Sfia en een klaarkijkende Enzo Neve, speelde de thuisploeg een opvallend betere tweede helft. Eerst vond Kristof Snelders nog de paal op weg naar de 1 - 0, maar omstreeks de 70ste minuut was het wel raak. Neve leverde een uitstekende verre voorzet die door Bourabia keurig in doel werd gedevieerd. Enkele keren was Beveren-Waasland nog dichtbij de 2 - 0, maar de op basis van de eerste helft verdiende gelijkmaker viel in de slotminuten en werd aangetekend door de vinnige Remans.

De eerstvolgende vrienschappelijke wedstrijd zal doorgaan op vrijdag 6 augustus wanneer Sint-Gillis-Waas - Beveren-Waasland op het programma staat.