StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

vergadering Uitnodiging openingsvergadering
+
kennismaking met nieuwe peter supportersclub.


Op vrijdag 20 augustus aanstaande heeft in ons lokaal Café Den Belly’s, de eerste vergadering van het nieuwe seizoen plaats. Misschien hebben we dan al een kleine indicatie van welke kant het dit seizoen met Beveren-Waasland zal opgaan, want komende vrijdag 13 augustus wacht een uiterst lastige bekermatch op bezoek bij derdeklasser Olympic Charleroi en midweeks (woensdag 18 augustus) staat de openingsspeeldag van de Exqi League geprogrammeerd. De nieuwe Freethielcombinatie mag dan op visite bij Turnhout dat zich in het tussenseizoen met enkele van Lierse overgekomen spelers wist te versterken.

Kortom, op vrijdag 20 augustus zal er een overvloed aan gespreksstof zijn en met wie zouden we daarover beter kunnen praten dan met de nieuwe peter van Supportersclub Geel-Blauw Den Belly’s en dat is tot onze grote voldoening Kristof Snelders geworden. Kristof is een enthousiaste kerel die even vlot praat als scoort en altijd wel een uitgesproken mening heeft over een voetbalgerelateerd item. Het is een gedroomde peter die ook in het verleden altijd een nauwe band met de supporters heeft gehad. Meer ga ik hem niet aanprijzen, kom hem gewoon zelf ontdekken vrijdag 20 augustus om 20 uur in ons lokaal.

Maar er is meer die avond : voorstelling van de drie nieuwe bestuursleden van Geel-Blauw Den Belly’s en dat zijn Johnny Vleminckx, Yves Maesschalk en Walter Van Doren. Het lidmaatschap van Geel-Blauw Den Belly’s kan worden hernieuwd die avond (5 euro) en natuurlijk zullen de recentste nieuwtjes m.b.t. de fusieclub niet ontbreken.

Pak die agenda, stip 20 augustus aan en zorg dat je erbij bent. Lid of geen lid van Geel-Blauw Den Belly’s, onze basis van samenwerking is vriendschap en niet per se een lidkaart.

Namens het Bestuur van Geel-Blauw Den Belly’s
Patrick Van Wesemael
Secretaris.