StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logoKSK KSK BEVEREN – Let’s restart our football history !!!


Omdat 75 jaar geschiedenis een toekomst verdient !

Volg SK Beveren vanaf nu op www.eskabee.be

Het nieuwe voetbalseizoen in België is zopas op gang getrapt en voor het eerst sinds 1935 gebeurde dit zonder KSK Beveren. Voor vele supporters zal het vreemd en zelfs pijnlijk zijn om op maandagmorgen geen uitslagen, interviews of verslagen van ons aller KSKB in de pers terug te kunnen vinden.

KSK Beveren is de enige Oostvlaamse club die er tot op heden in geslaagd is om een of meerdere landstitels te veroveren. Het is ook over het ganse land een van de weinige ploegen die in de laatste decennia de hegemonie van de grote drie uit het Belgische voetbal wist te doorbreken. Deze prachtige traditie- en familieclub zal dan ook nooit uit onze gedachten verdwijnen.

Deze website www.eskabee.be is alvast de eerste aanzet om KSK Beveren niet alleen te blijven herdenken, maar tevens om geel-blauw te doen herleven! (de rechten op de domeinnaam www.kskbeveren.be werden spijtig genoeg intussen overgedragen aan derden)

Plaats deze website dan ook bij jouw Favorieten en blijf zo de wedergeboorte van KSK Beveren volgen !

Terugblik op de roemrijke geschiedenis van KSK Beveren

Op termijn zal deze website uitgebouwd worden met een overzicht van het KSKB-verleden (KSKB-archief). Hierbij zal dus aandacht geschonken worden aan de roemrijke geschiedenis van 1935 tot 2010.

Het is onze bedoeling om via allerhande initiatieven KSK Beveren ook na het rampjaar 2010 in de belangstelling te houden. Zo blijven we bijvoorbeeld de ex-KSK Beveren spelers in binnen- en buitenland volgen, en zullen af en toe hierover op deze site berichten. Onder het motto “KSK Beveren revisits Europe” hopen we ook elk seizoen minstens één voetbalreis te kunnen organiseren, waarbij we elke keer een vroegere Europese tegenstrever van KSK Beveren eruit pikken.

Tenslotte zullen jullie via deze weg ook op de hoogte gehouden worden van de publicatie van het boek over 75 jaar KSK Beveren, dat in het najaar 2011 zal uitgegeven worden. Op deze site komt u dus te weten hoe en waar u het boek zal kunnen bestellen, hoe u uw exemplaar vooraf zelfs kan reserveren, en hoe u als sponsor kan bijdragen tot de realisatie van dit unieke boek.

Herleeft KSK Beveren in 4de provinciale ?

Last but not least! Momenteel wordt reeds uitvoerig onderzocht of het mogelijk is om KSK Beveren in het seizoen 2011-2012 opnieuw te laten starten en actief te laten aansluiten bij de KBVB.

Hopelijk kan KSK Beveren op die manier effectief herleven als volwaardige voetbalclub, ook al is dat onderaan de ladder van de Belgische voetbalcompetitie.

We hebben reeds meerdere gesprekken met verschilende instanties achter de rug, en zullen de supporters zo goed als mogelijk langs deze weg op de hoogte houden.

Met deze herstart hopen we KSK Beveren terug te laten uitgroeien als een echte club van het volk, waarbij de beleving, de passie en solidariteit onder de supporters het belangrijkste zijn.

We doen er alles aan om SK Beveren, geel-blauw, en alle tradities verder in ere te houden om de vele supporters terug het voetbalplezier van weleer te schenken.

Omdat 75 jaar geschiedenis een toekomst verdient !

Contacteer ons op info@eskabee.be

Supporters en sympathisanten die mee willen werken met één van onze activiteiten of initiatieven, kunnen ons steeds contacteren op info@eskabee.be.

Ook spelers, trainers, vrijwilligers, ... die zich willen engageren voor de voetbalclub in 4de provinciale kunnen op dat adres alvast terecht voor verdere vragen of opmerkingen.