StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

nieuwtjes NIEUWTJES UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.


Inneke en Danny duo van de week.

In deze rubriek zullen we, als de weetjes ons worden gesignaleerd, regelmatig aandacht proberen te besteden aan leden of sympathisanten van Geel-Blauw Den Belly’s. Ditmaal betreft het een eervolle vermelding voor 2 mensen die afgelopen weekend deelnamen aan de 41ste editie van de internationale Dodentocht van Bornem. dannyMichiels
Bestuurslid Danny Michiels was donderdag nog overtuigd de uitgave van 2010 aan zijn neus te laten passeren vanwege onvoldoende voorbereiding, maar ging vrijdagmorgen naar de bakker, snoof in het centrum de typische Dodentochtsfeer en haastte zich naar huis om het “jawoord” van Betty te krijgen. Hij kwam en overwon, vertrok en bereikte om 08 uur zaterdagmorgen als nr 47 de aankomststreep in de Boomstraat. Proficiat Danny.

inneke Maar, en daar zal Danny zich wat graag bij neerleggen, de Dodentochtstunt kwam van Inneke, de uiterst sympathieke dochter van onze lokaalhouders. Dat ze sportief veel mogelijkheden heeft en ook prima tegen een bal kan trappen, wisten we en daar keek niemand nog van op. Maar dat ze als 16-jarige zoveel karakter in huis had om deze 100 kilometer met succes te voltooien, dat eist respect en veel bewondering. En hoeveel eerder zou ze zijn binnen gekomen als ze vorige week niet zo’n ongelooflijk zware trouwfeest van zus Ellen had meegemaakt ? Dikke proficiat meisje, als ik een hoed moest dragen zou ik hem met zwier voor U afnemen.

Stille werkers.

werkers In de schaduw van de fandag op de Freethiel afgelopen weekend, waren Walter Van Doren en Ronny Vanderbiesen, vergezeld van Ingwin Daman, in alle sereniteit het Themacafé wat extra aan het opknappen. Een borsteltje verf, hier en daar wat timmerwerken, dit alles om de supporters in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen. In deze lastige tijden een gedeelte van je weekend pro deo opofferen om in alle anonimiteit klusjes te gaan klaren, daar is maar één antwoord op te verzinnen : de heilzame invloed van de Freethiel.

PVW