StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Themacafé boven blijft open.

Het Themacafé draait op volle toeren en oogst, net zoals vorig seizoen, bijzonder veel bijval. En zoals elke medaille, had ook deze een keerzijde die een tikkeltje minder blinkend was. Door het grote succes was het de eerste thuismatch tegen Roeselare bij momenten aan de kassa even aanschuiven. En soms geeft even wachten de indruk dat het lang duurt en daar hebben de uitbaters Ingwin, Ronny en Filip alle begrip voor.
Toch is een rij wachtende bij een EERSTE thuismatch niet eens zo ongebruikelijk. Iedereen wil nieuwe bonnetjes aanschaffen en dat kan soms wat oponthoud met zich meebrengen aan de kassa. Precies daarom is het zeer interessant om weten dat bij elke thuismatch het Themacafé boven geopend is en ook daar is een kassa waar drankbonnetjes te koop worden aangeboden. Dat was overigens ook al het geval tegen Roeselare, maar wellicht onvoldoende bekend. Trouwens, in het Themacafé boven is er heel wat meer zitgelegenheid dan beneden. We hopen met deze eenvoudige tip een bijdrage te kunnen leveren tot een ruimer comfort tijdens het bijwonen van een thuiswedstrijd. In dat verband is elke nuttige info steeds welkom via : info@geelblauwdenbellys.be De bruikbare tips zullen dan met spoed worden bezorgd aan de leiding van het Themacafé.

* Krijgt onze peter een leuk verjaardagsfeestje ?

Het zal onze kersverse peter Kristof Snelders niet lukken om op zijn 28ste verjaardag te scoren in de thuismatch zaterdag tegen leider Bergen. Kristof is aanstaande zondag 5 september jarig, maar hijzelf en zijn ploegmaats hebben de sleutel in handen om het aperitief op de Freethiel in te leiden. Een goeie match die liefst met 3 punten zou worden afgesloten, moet de aanzet zijn voor een daverende après-party in het Themacafé. Hoe het sportief ook afloopt, namens Geel-Blauw Den Belly’s nu reeds een dikke proficiat Kristof. Maak er zondag samen met vrouwtje Katrien en de gasten een heel toffe dag van. Ondertussen kijken we natuurlijk benieuwd uit naar de gevolgen die het aantrekken van Harrie Gommans heeft voor onze peter. In principe is hij één van de pelers die mee zou moeten profiteren van diens speelstijl.

* Wesley Vanbelle naar de Jupiler League in Nederland.

Niet veel langer dan een week geleden, konden jullie hier lezen dat Wesley Vanbelle via zijn manager Ronny Vanderbiesen, bij KSV Bornem had getekend. De vorige peter van Supportersclub Den Belly’s speelde afgelopen zondag met Bornem ook mee in de met 1-0 verloren match op het veld van Eendracht Aalst waar Wesley ongetwijfeld de kans heeft gekregen om even goeie dag te zeggen tegen zijn ploegmaat van vorig seizoen Bob Cousin. Vanbelle had blijkbaar een clausule in zijn contract waardoor hij bij een verbeterde aanbieding, Bornem nog kon verlaten. Op die manier kon het gebeuren dat Wesley vanaf nu uitkomt voor de Nederlandse tweedeklasser Eindhoven (daar Jupiler League geoemd). Met zekerheid weet ik het niet, maar KV Mechelen-trainer Marc Brys heeft volgens mij het laatst voor deze club gewerkt.

PVW.