voetbal BELOFTEN DELEN DE PUNTEN MET TIENEN.

Met 9 punten op 12 stond Tienen virtueel beter gerangschikt dan Beveren-Waasland dat met 7 punten en een wedstrijd minder gespeeld, eveneens goede zaken had gedaan in zijn eerste 3 matchen. Tegen een sterker Tienen dat in de eerste helft paal en lat op zijn weg naar doel vond, kon Beveren-Waasland toch tot 0 - 2 aan de rust uitlopen na goals van 2 maal Jelle Van Nieuwenhuyze.

In de tweede helft ontwikkelde de thuisploeg steriele druk en Beveren-Waasland wist vaak geen raad met de lange ballen van KVKT. Toch konden de gastheren de score nog in evenwicht brengen. Via een strafschop lukte Tienen de aansluitingstreffer en de gelijkmaker kwam er na vrijschop die in tweede instantie alsnog de 2 - 2 opleverde.