StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Onze KSKB oud-spelers volgen is altijd mijn stokpaardje geweest en door de jaren heen is alshetware een netwerk ontstaan van vrienden die dezelfde gevoelens delen en geregeld als tipgever fungeren. Hartelijk dank overigens aan allen die zo enthousiast sms-jes of mailtjes stuurden in het verleden.

In dit verband graag 2 late transfers meegeven waarbij oud-spelers van KSK Beveren betrokken waren. David Grondin speelde tijdens het Guillou-tijdperk al een keertje voor KSK Beveren en was enkele weken geleden nog goed zichtbaar in beeld voor een tweede hoofdstuk op de Freethiel. Grondin zou op de linksachter de concurrentie moeten aangaan met Guy Veldeman die tot nu toe trouwens nog niet aan zijn eerste selectie kwam in competitieverband. Wellicht sprong een overeenkomst tussen BW en Grondin af op centen, want David zette eind vorige week zijn krabbel bij reeksgenoot Brussels. Grondin speelde vorig seizoen nagenoeg alle competitiematchen bij Bergen en zal zeker een aanwinst zijn voor Brussels dat een bijzonder moeizame seizoensstart doormaakt.

Jordy Cathoir van zijn kant maakt de overstap naar derdeklasser Temse. De sympathieke Beverenaar speelde zowel voor KSK Beveren als voor RS Waasland (bij RSW was dat in de jeugdreeksen). In het tussenseizoen zag het er naar uit dat Jordy voor de Nederlandse tweedeklasser Top/Os zou gaan voetballen, maar die deal kwam op het laatste nippertje niet rond. Jordy speelde dit seizoen al enkele wedstrijden mee met de Beverse beloften en wou graag bij een tweede of derdeklasser wedstrijdritme opdoen om zijn noodgedwongen langdurige inactiviteit te compenseren, maar door een administratieve vergetelheid dreigde hij een leuke transfer mis te lopen. Gelukkig heeft de sympathieke Cathoir nu onderdak gevonden bij Temse en dat mag gerust een mooie overgang en dito club worden genoemd. We zullen je gezelligheid missen Jordy, maar we blijven je als eentje van “ons” beschouwen. Veel succes makker.

PVW.