StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Interesse om vanuit Bornem mee te rijden naar Charleroi ?
Op dinsdag 26 oktober (en niet op woensdag 27 oktober zoals aanvankelijk geloot), trekt Beveren-Waasland naar Sporting Charleroi in het kader van de Cofidis Cup. Alhoewel een midweekwedstrijd op verplaatsing nooit een pretje is, leggen de vrienden van de Beverboys een bus in naar Charleroi en bij voldoende belangstelling zal deze autocar in Bornem stoppen ter hoogte van garage Borremans. De wedstrijd in Charleroi begint om 20.30 uur en wellicht worden, indien voldoende interesse, de supporters in Bornem opgepikt omstreeks 18.30 uur (details volgen en worden tijdig meegedeeld aan wie zich telefonisch of per mail bij Ronny Vanderbiesen kenbaar maakt. Zijn gegevens : GSM 0475-81.07.27 en E-mail : ronny.vanderbiesen@telenet.be

* Interesse om een Duitse topper bij te wonen ?
Op zondag 24 oktober staan in de Bundesliga Dortmund en Hoffenheim tegenover mekaar. Volgens de huidige rangschikking is dat de nummer 4 thuis tegen de nummer 2 en dus een regelrechte topper. De Beverboys maken jaarlijks een voetbalreis naar het buitenland en ditmaal is dat wederom een bezoekje aan het schitterende stadion van Dortmund dat zo’n 80.000 toeschouwers kan herbergen en vreemd genoeg zitten die er ook bij elke thuiswedstrijd. Ben je lid van Den Belly’s en je ziet die daguitstap op zondag 24 oktober wel zitten, wees er dan als de kippen bij en neem contact op met Ronny Vanderbiesen. De bus vertrekt in Beveren aan Café De Kruk om 10 uur en wordt daar opnieuw verwacht omstreeks 20 uur. De wedstrijd Dortmund-Hoffenheim begint om 14.30 uur. Goed om weten : de avond voordien speelt Beveren-Waasland thuis tegen Brussels. Ofwel op tijd naar huis die avond, ofwel van de ene in de andere broek springen. Ronny zal de geďnteresseerden meedelen welke de kostprijs is voor de bus en het ticket.

* Binnenkort knap spandoek van onze peter in Den Belly’s.
Als het wat meezit komt er straks een spandoek van Kristof Snelders in Den Belly’s. Snellies grootste fan is Jurgen Van Buynder en die heeft een bijzonder knap spandoek van Kristof gespoten dat aan de nieuwe tribune werd bevestigd, maar op verzoek van Ronny Vanderbiesen wil Jurgen dat ook wel doen voor Den Belly’s (weliswaar een kleiner exemplaar dan op de Freethiel). Dinsdag vergadert het bestuur van onze supportersclub en als dit voorstel op geen verzet stuit bij de andere bestuursleden en onze lokaalhouders, krijgt Jurgen een “GO”. Het is de bedoeling dat Jurgen en Kristof na een wedstrijd op verplaatsing dan een bezoekje aan Den Belly’s brengen om dit werkstuk te presenteren. Allemaal nog heel voorbarig dus, maar het toont wel aan dat het huwelijk tussen supportersclub Den Belly’s en Kristof Snelders aan een vruchtbare samenwerking zijn begonnen (Snelders scoort toch bijzonder vlot dezer dagen).

PVW.