StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

microfoon EERSTE FREETHIEL SPORTAVOND KOMT ERAAN.


Volgende week donderdag 30 september om 20 uur, wordt er weer aangeknoopt met een jarenlange traditie. In het Themacafé van de Freethiel hopen we heel wat vertrouwde gezichten terug te zien voor een boeiende sportavond met als gasten trainer Dirk Geeraerd en manager Dirk Poppe.

En wat hebben we verder in petto ?
Een knusse voetbalomgeving, een hopelijk talrijk en enthousiast publiek, een gezellig sfeertje en uiteraard een frisse pint. Interviewer van dienst is Patrick Van Wesemael die zoals altijd de aanwezige supporters actief zal betrekken bij de diverse onderwerpen die ongetwijfeld aan bod zullen komen.

Dat RS Waasland en KSK Beveren te weinig overlevingskansen hadden om op zelfstandige basis voetbal op een behoorlijk niveau in het Waasland te verzekeren, daar was zowat iedereen het over eens. Met trainer Dirk Geeraerd hebben we op 30 september de sportief architect van WB in ons midden, terwijl manager Dirk Pope als het organisatorisch brein achter de nieuwe fusieclub mag worden beschouwd. Kortom, 2 bijzonder interessante gasten die goochelen met woorden en geen netele vragen uit de weg zullen gaan of ontwijkende antwoorden geven.

Het verleden blijven koesteren en dankzij Waasland-Beveren proberen te genieten van het heden, mag dit de gedachte zijn waar we met zijn allen voldoening in mogen vinden. De eerste maanden van Waasland-Beveren hebben alvast een pak sportieve levensvreugde uitgeademd en dat smaakt naar meer ! Tot donderdag 30 september in het Themacafé en denk eraan : er wordt om 20 uur afgetrapt.

Patrick Van Wesemael.