kskb Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S


* Samen naar Dender vanuit Den Belly’s.
Zaterdag na de vlotte winst tegen Lommel United, werd in het Themacafé spontaan geopperd om dit weekend de topper tussen Dender en BW, bij te wonen. Die wens heeft nu gestalte gekregen, want het staat vast dat een aantal supporters omstreeks 18 uur verzamelen in ons lokaal Café Den Belly’s om van daaruit naar Denderleeuw te vertrekken. Ter plaatse kan dan worden bekeken wie met wie kan meerijden en dit tegen een kleine vergoeding (5 euro) voor de chauffeur.

De inkomprijzen in Dender zijn als volgt :
- Zittribune 20 euro, ongeacht de leeftijd.
- Staantribune : 10 euro voor volwassenen en 5 Euro voor kinderen tot 12 jaar.

* Vanavond sportavond in het Themacafé.
Een laatste warme oproep voor de sportavond straks in het Themacafé. Er wordt afgetrapt om 20 uur en met sportieve baas Dirk Geeraerd en manager Dirk Poppe, ben ik ervan overtuigd als moderator een behoorlijk gemakkelijk avondje te krijgen. Wil U één van beide graag eens een vraag stellen, aarzel dan niet en kom vol enthousiasme naar ons Themacafé.

* Inschrijvingen bowlingavond.
Op vrijdag 19 november aanstaande gaat supportersclub Geel-Blauw Den Belly’s een avondje bowlen in Sint-Niklaas. We hebben gekozen voor het all-in pakket waardoor deelnemers die avond in principe geen kosten meer hebben, zolang ze uiteraard zaken verbruiken die in het all-in pakket zitten. Een aantal mensen heeft mij gemaild met de vraag of ze het verschuldigde bedrag mogen overschrijven en dat kan natuurlijk. Het rekeningnummer van onze supportersclub is : 733-209.09.16-14 en graag vermelden “bowling 19 november". De Inschrijvingen worden aanstaande zondag 3 oktober afgesloten. Wie lid is van Geel-Blauw Den Belly’s betaalt 45 euro, wie dat niet is schrijft 56,5 Euro over.

Patrick Van Wesemael.