voetbal BELOFTEN VERLIEZEN DUEL TEGEN STAARTPLOEG DENDER.

Vanavond hebben de beloften van Waasland-Beveren met 1-3 verloren van staartploeg Dender.

In de 5de minuut werd een doelpunt van Waasland-Beveren afgekeurd en dat had eventueel een ander spelbeeld kunnen opleveren.

Bij de rust was de stand nog 0-0 maar toen al waren de net iets rijpere mogelijkheden voor de bezoekers.

In de 55ste minuut kwam Dender op 0-1 maar 10 minuten later kon de thuisploeg het evenwicht herstellen toen een strafschopfout werd begaan op Lauren Pringels en Aaron Verwilgen de klus klaarde vanop 11 meter.

Waasland-Beveren gaf de indruk de wedstrijd naar zich toe te kunnen trekken, maar met doelpunten in de 75ste en de 82ste minuut beslisten de bezoekers niet onverdiend in hun voordeel.

Derde opeenvolgende nederlaag voor de jongens van Bart Leemans die hierdoor na een sterke start een stuk terugvallen in de rangschikking.