StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Match in Wetteren naar zondagavond verplaatst.
De competitiewedstrijd Wetteren-WB die aanvankelijk op zaterdagavond 30 oktober om 20 uur stond gepland, werd verschoven naar zondag 31 oktober en let op het wat ongebruikelijke aanvangsuur, nl. 19 uur. Jan De Langhe en Sam De Munter moeten dus een dagje langer wachten om tegen de helft van hun vroegere werkgever te voetballen.

* Raakt televisiecircuit in orde tegen zaterdag.
Misschien is het terloops wel even interessant om te vermelden welke de mogelijkheden zijn van het intern televisiecircuit waarvan manager Dirk Poppe op de sportavond beloofde dat het tegen de volgende thuismatch gebruiksklaar zou worden gemaakt. Overigens, dit systeem bewijst inmiddels al enkele weken zijn dienste in de nieuwe tribune waarmee ik helemaal niet wil bedoelen dat het daar allemaal sneller gaat, maar wel dat dit geen fabeltjes of vage beloften zijn.
Zodra de aansluitingen correct zijn uitgevoerd, zal het mogelijk zijn de wedstrijden van Beveren-Waasland die op de Freethiel worden gespeeld, vanuit het Themacafé live te volgen. Daarenboven biedt dit systeem ook de mogelijkheid om de klassieke persconferentie na elke wedstrijd, te bekijken en te beluisteren. Maar ook reclame maken voor onze eigen winkel, bv. de aankondiging van een volgende Freethiel sportavond, is voortaan een bijkomend publiciteitskanaal. Kortom, laat ons hopen dat dit snel gerealiseerd kan worden, want persoonlijk zie ik alleen maar voordelen. En natuurlijk zal het aanzetten van teletekstpagina 541 met de uitslagen van tweede klasse, in de toekomst met een eenvoudige vingerknip kunnen gebeuren. Ik zie Ronny, Philip en Ingwin al glunderen bij het lezen van zoveel fraais, als het in orde komt natuurlijk !

PVW.