StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

autobus Met autobus naar Boussu Dour.


Beste vrienden,

We beleven momenteel een sportieve hoogconjunctuur. Twee weken geleden waren we fier bij de subtop te kunnen aansluiten en vandaag op 10-10-10 (wie kan dat vergeten), staan we minstens voor een weekje alleen aan de leiding.

En het kan blijkbaar niet stuk, want komende zondag 17 oktober heeft Waasland-Beveren zijn lot in eigen handen om de eerste periodetitel binnen te halen.
Als er in Boussu Dour wordt gewonnen, is het zover.

Na vele jaren van sportieve en organisatorische teloorgang, mogen we niets aan het toeval overlaten om onze ploeg zondagnamiddag in Boussu Dour te gaan aanmoedigen.
Wat zou het leuk zijn om, net zoals op de Bosuil en in Dender, met meer dan 500 supporters WB naar de eerste periodetitel proberen te schreeuwen.

Geel-Blauw Den Belly's heeft 15 plaatsen gereserveerd op de bus van de Beverboys en die stopt omstreeks 13 uur op de parking van garage Borremans langsheen de N16.
De prijs voor de bus bedraagt 6 Euro en dinsdag om 20 uur worden de inschrijvingen afgesloten.
Wie dus mee wil, doet er goed aan zo snel als mogelijk een seintje te geven en dat kan door te mailen naar info@geelblauwdenbellys.be of een belletje naar Ronny Vanderbiesen op het nummer 0475-81.07.27.
Eerst is eerst gasten, dus aarzel niet als je wil meegaan, want zaterdagavond hebben al een tiental mensen mondeling toegezegd geïnteresseerd te zijn.

Patrick Van Wesemael