voetbal WB-beloften slepen puntje uit de brand in Heist.

Vrijdagavond stond voor Bart Leemans en zijn mannen de verplaatsing naar KSK Heist op het programma. Beide ploegen hadden de voorbije 8 wedstrijden precies 8 punten verzameld en daarmee doet WB minder goed dan wellicht verhoopt.

In de eerste helft waren het balbezit en de betere kansen voor de thuisploeg, maar het overwicht leverde geen doelpunten op zodat de teams gingen rusten bij een 0-0 tussenstand.

Na de thee nam WB het roer over van de thuisploeg, maar een misverstand in de Wase defensie lag aan de basis van de 1-0. Waasland-Beveren voerde de druk verder op en dat resulteerde tien minuten voor affluiten tot de verdiende gelijkmaker van Bjorn De wilde. In de ultieme slotfase kopte de ingevallen Gilles Van Hecke nog tegen de dwarslat, maar het bleef bij een billijke puntendeling (1-1) waardoor beide ploegen met 9 uit 9 op de 12de plaats in de rangschikking staan. Komende vrijdag om 20 uur ontvangen onze jongens op Puyenbeke leider Boussu Dour en dat heeft inmiddels dubbel zoveel punten verzameld (18) dan Beveren-Waasland. Er staan dus dit weekend twee interessante confrontaties op de agenda tussen Boussu Dour en Waasland-Beveren.