voetbal Beloften worden onder de voet gelopen door Boussu Dour.

Afgelopen vrijdag waren de WB-beloften kansloos tegen hun leeftijdsgenoten van RBD Borinage
De bezoekers waren niet enkel 90 minuten dominant, ze waren tevens zeer efficiënt
Door goals in de 11de en 38ste minuut was de stand aan de rust al opgelopen tot 0-2.
Meest te onthouden gebeurtenis van de eerste helft was het uitvallen met een hersenschudding van Aaron Verwilligen zo'n 5 minuten voor het rustsignaal.

Met doelpunten in de 50ste, 72ste en 78ste minuut liepen de Henegouwers tot de forfaitscore uit, maar Sven Van Acker redde in de 83ste minuut de eer voor WB.

5 Van Uffelen Tycho
6 Verwilligen Aaron ('39 Van Hecke Gilles)
7 De Pauw Steven ('45 Van Acker Sven)
8 Kint Lars
9 De Wilde Bjorn
10 Bultheel Roy
11 Van Hoyweghen Mathias ('56 Amarouchi Yassin)

5 Janus Benjamin

Nog meegeven dat dinsdagavond onze jongens een vriendschappelijke wedstrijd tegen de A-kern van Eendracht Aalst met 2-1 verloren. Roy Bultheel nam de Wase treffer voor zijn rekening.