StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Eindejaarswensen oud-spelers KSK Beveren.
Door de jaren heen heb ik een behoorlijk groot e-mailadressenbestand van onze oud-spelers verzameld en daarvan heb ik dit weekend gebruik gemaakt om mijn eindejaarswensen voor de oud-spelers te bezorgen. Tevens heb ik deze mensen toegezegd volgend jaar een poging te ondernemen om van het Themacafé een soort ontmoetingsplaats voor de ex-Beverenspelers te maken en hun de kans te bieden om er te verbroederen met de vrienden/oud-spelers en supporters van weleer. Stel er jullie nog niet al te veel bij voor, want zulke initiatieven hebben tijd nodig om te groeien, maar het idee is er en wellicht ook de medewerking bij de clubleiding.

Omdat het door de weersomstandigheden wel een uitzonderlijk lange winterstop dreigt te worden en het voor websitemedewerkers een soort van komkommertijd is, zal ik aan de webmaster vragen onder de nieuwe rubriek “nieuwjaarswensen”, de reacties die ik ontvang van de oud-spelers, online te zetten. Gelieve mij alvast te verontschuldigen dat de voorbije dagen onze website onvoldoende werd bijgewerkt met nieuwe berichtgeving, maar om eerlijk te zijn, het doet goed af en toe eens stoom te kunnen aflaten, want het dagelijks up-to-date houden van een website, is een niet te onderschatten job. In dat verband hou ik er aan twee mensen van harte te bedanken zonder wiens medewerking onze website, ofwel niet mogelijk zou zijn, ofwel een pak minder interessant om te bezoeken. Onze vaste bezoekers weten uiteraard dat het over Mr KSKB Rudy Beck gaat wanneer het de kennis van onze ter ziele gegane club betreft waarvoor een dikke merci Rudy. Je immer gesmaakte bijdragen zijn werkelijk een verrijking voor www.geelblauwdenbellys.be
En tot slot wil ik ook mijn vriendin Iris bedanken voor het ongelooflijk vele werk dat zij bijna dagelijks spendeert aan onze website. Ik ben ervan overtuigd dat zij er minstens een vergelijkbaar aantal uurtjes mee bezig is dan ondergetekende. Maar wees gerust, we doen het met plezier omdat jullie een tof en dankbaar publiek zijn. Nogmaals dank Rudy en Iris en …, jullie, vaste bestokers van www.geelblauwdenbellys.be, als jullie er niet zouden zijn, waren wij overbodig. Ik reken in ieder geval op jullie begrip omdat ik de tweede helft van december vrijaf heb genomen en het persoonlijk amusement voorrang heb gegeven, maar ik beloof dit vanaf volgende week ruimschoots goed te maken.

Prettige jaarwisseling vrienden en een gezond en gelukkig 2011, dat wensen U onze webmaster Iris, Ditjes/Datjesboy Rudy Beck en ondergetekende.

Patrick Van Wesemael.