StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Eerste week van 2011 wordt druk op de Freethiel.
Met name door de barre weersomstandigheden, lag het voetbal vanaf tweede klasse nagenoeg compleet stil de voorbije weken. Maar met de komst van 2011, zal ook de voetbalactiviteit weer volop toenemen. Morgen, dinsdag 4 januari om 19.30 uur, staat een vriendschappelijke confrontatie met Eendracht Aalst gepland. Dat belooft een pittige ontmoeting te worden, want de Ajuinen staan bovenaan in de derde klasse A en hebben met Bob Cousin een voor Beverensupporters zeer bekend gezicht in hun rangen. Maar naast Cousin, lopen er nog wel wat jongens rond die behoorlijk met een bal uit de voeten kunnen. Een aanrader dus voor wie het nieuwjaarswensen heel even heeft gehad en toe is aan een hopelijk frisse pot voetbal.

Op vrijdagavond 7 januari pakken we de feestelijke draad weer op. Dan heeft in het Themacafé een nieuwjaarsreceptie plaats die om 19.30 uur begint en waarop alle supporters en sympathisanten van Waasland-Beveren, van harte welkom zijn. Naast de traditionele natjes en droogjes, zijn er ook interviews met trainer Dirk Geeraerd en voorzitter Melchior Roosens. Kortom, een avond om niet te missen en waarop zeker vooruit zal worden geblikt naar de thuiswedstrijd van een dag later tegen RC Doornik.

Inderdaad, op zaterdag 8 januari om 20 uur, krijgt WB een uitgelezen kans om de smadelijke 0-4 van tegen Turnhout, enigszins uit te wissen. Tegenstander is dan rode lantaarn RC Doornik, maar ervaringen uit het verleden hebben geleerd dat dit meestal geen hapklare brokken zijn.

* Uitgestelde match in Roeslare opnieuw op kalender.
Het is ondertussen al een beetje oud nieuws, maar we geven het toch graag mee. De uitgestelde partij op Schiervelde die zou worden gespeeld op vrijdag 17 december, zal nu worden afgewerkt op zondagnamiddag 13 februari om 15 uur.

PVW