kskb Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

wafeltjesverkoop.
wafel Beste leden,

Jaarlijks omstreeks deze periode, begint de voorbereiding van de belangrijkste activiteit van het seizoen qua inkomsten. Voorheen was dat de tombola, maar na het succes van de wafeltjesverkoop nu al enkele jaren na mekaar, is de keuze snel gemaakt.

Elk lid ontvang naast dit briefje, een lijst waarop zijn/haar bestellingen kunnen worden genoteerd. Dit is een handig document om namen, adressen of andere info op te noteren en het is voor jullie persoonlijk bestemd. Uiteraard kan ook worden aangeduid of iemand wafeltjes met chocolade of vanille heeft besteld. Er is geen prijsverschil tussen beide soorten wafeltjes, nl. 5 euro per doos. Nieuw dit jaar zijn de frangipanes. De prijs voor een doos bedraagt 6 Euro.

Tegen ten laatste zondag 13 maart hadden wij graag jullie bestelling, hetzij per mail, hetzij telefonisch, ontvangen. Hou rekening met een leveringstijd van 2 weken, dwz zaterdag 26 maart (dag van de thuismatch tegen Wetteren).

Vrienden, vorig jaar waren onze gezamenlijke inspanningen goed voor 407 dozen wafeltjes. Gaan we er samen voor om opnieuw in de buurt van dit cijfer te komen ?

Ter herinnering : nu vrijdag, 11 februari om 19 uur, gaan we bowlen te Sint-Niklaas en een maandje later nl. op vrijdag 11 maart om 20 uur, is er onze jaarlijkse bingoavond. Een uitnodiging hiervoor volgt spoedig. Tot slot : op vrijdag 20 mei geven we er een patat op, want dan gaat ons jaarlijks supportersfeest (bbq) door. Snel noteren dus !

Met sportieve groeten,

Namens het Bestuur van Geel-Blauw Den Belly’s
Patrick Van Wesemael
Secretaris.
GSM 0475-91.29.92.


Patrick Van Wesemael.