kskb Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S


* Iedereen paraat voor de bingo ?
Volgende week vrijdag 11 maart is het weer, letterlijk en figuurlijk, bingo in Den Belly’s. Onze jaarlijkse bingoavond is om uiteenlopende redenen vanaf het begin een succesnummer geweest, niet in het minst omwille van zijn gezelligheid, hoge amusementswaarde en vele prijzen. Het zal dit jaar niet anders zijn. Omdat het knusse zaaltje van Den Belly’s tot een 50tal mensen comfortabel kan zetten, is het geen overbodige luxe tijdig in te schrijven en aanwezig te zijn. We beginnen om 20 uur en leden betalen 5 Euro om deel te nemen, niet-leden 7 Euro. Graag schrijfgerief meebrengen.

* Wafeltjesverkoop draait op volle toeren.
Een tweetal weken geleden werd gestart met de jaarlijkse wafelverkoop (vanaf dit jaar zijn er ook frangipanes) en die is ondertussen goed op gang gekomen. Tot volgende week zondag 13 maart kunnen bestellingen worden doorgegeven. De levering van de wafeltjes is voorzien in het weekend van 25, 26 en 27 maart.

* Supportersfeest gaat door op 20 mei.
We hebben het al eens eerder gepubliceerd, maar het zal zeker geen kwaad kunnen om de datum van ons supportersfeest (fantastische barbecue), te herhalen. Deze heeft plaats op vrijdag 20 mei en inderdaad, dat zou wel eens midden of naar het slot toe van de eindronde kunnen vallen. Geen misrekening van het bestuur, maar een bewuste keuze. Meteen na de laatste competitiematch zouden de spelers toch geen toestemming krijgen om te komen en tijdens de eindronde evenmin. Onmiddellijk na de eindronde zullen de meeste spelers vliegensvlug op verlof gaan, aangezien de voorbereiding op het volgende seizoen er dan snel zit aan te komen. Zoals het er nu naar uitziet loopt de eindronde op haar laatste benen wanneer ons supportersfeest doorgaat en zijn we, ofwel reeds uitgeschakeld, ofwel al zeker van promotie. In deze beide gevallen bestaat de kans dat er toch een spelersafvaardiging kan komen. Enkel wanneer de daaropvolgende matchen (waarschijnlijk 22 mei of 26 mei nog van belang zijn), kunnen vermoedelijk geen spelers aanwezig zijn. Geen nood echter, want de technische staf en een aantal mensen van de Raad van Bestuur hebben nu al toegezegd aanwezig te zijn. Geef toe vrienden, om in het bestuur van een supportersclub te kunnen zetelen moet men een echte strateeg zijn en kunnen de toelatingsproeven niet zwaar genoeg uitvallen. Als je het mij vraagt hebben ze het defensieminister Pieter De Crem niet zo moeilijk gemaakt bij zijn aanstelling.

PVW