kskb Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S


* Bingo overtreft stoutste verwachtingen.
Een 60tal bingoliefhebbers, hoofdzakelijk leden van onze supportersclub, kwamen vrijdagavond jl. naar Café Den Belly’s afgezakt om er een gezellig avondje samen te zijn en uiteraard te genieten van veel ambiance, het klassieke natje en droogje en dan maar hopen om één van de talrijke waardevolle prijzen in de wacht te slepen. Op de momenten dat het nodig was, kon men een muis horen trippelen, maar tussen de zes spelrondes in + zevende superronde, zat de sfeer er goed in. Hoofdprijs in de extra ronde was een autoradio met cd-speler + optie om mp3tjes af te spelen ter waarde van 490 Euro, maar met wat meeval kon ook een haardroger, webcam, stoomkoker, strijkijzer en een aantal waardebons voor een foodlunch in het Themacafé, worden gewonnen. Voor wie tegenslag in het spel had, konden we wel geen geluk in de liefde beloven, maar wel was er voor elk deelnemend gezin een prijzenzakje voorzien met daarin een zestal producten geschonken door Devos-Lemmens.

Het Bestuur van Supportersclub Geel-Blauw KSK Beveren, wil langs deze weg de schenkers van prijzen, alle deelnemers en onze lokaalhouders, van harte bedanken voor hun medewerking. Een extra dankwoordje komt onze bingomaster Honoré toe, want op de hem eigen dynamische wijze, is hij er wederom in geslaagd de bingo tot een goed eind te brengen. En ja, op het einde van het spel had hij nog al zijn balletjes en dat is niet enkel een geruststelling voor de deelnemers van volgend jaar, ook Nicole zal dat graag horen.

Aan het begin van de avond hebben trouwens heel wat leden hun wafeltjes afgerekend en die cijfers zagen er veelbelovend uit. Volgende afspraak is ons supportersfeest van vrijdag 20 mei aanstaande. Zodra de levering van de wafeltjes achter de rug is, valt de uitnodiging voor het supportersfeest in jullie mailbox en het wordt gegarandeerd een zoveelste topactiviteit.

PVW