StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Bjorn De Wilde zwaar gestraft.
Het Sportcomité heeft uitspraak gedaan betreffende de rode kaart van Bjorn De Wilde afgelopen weekend tegen Wetteren. Bjorn moet 4 wedstrijden brommen en omdat hij nog een rekening had open staan van een match bij de beloften, komt zijn totaal op 6 partijen. Als er niets meer wijzigt zou dit betekenen dat hij zelfs de eerste wedstrijd van de eindronde aan zijn neus ziet voorbijgaan, maar vandaag al wordt het beroep van De Wilde behandeld en is het mogelijk dat er een lichte strafvermindering volgt.

* Beloften speelden gelijk in Wetteren.
Een week geleden trok Bart Leemans met zijn jongens naar Wetteren om er een puntendeling uit de brand te slepen. De thuisploeg kwam eerst op voorsprong, maar op slag van rust kon Aaron Verwilligen de 1-1 eindstand vastleggen.
Volgende spelers stonden bij WB op het scheidsrechtersblad : Sam Vermeylen, Steven De Pauw, Guy Veldeman, Julien Tournut, Matti Van Minnebruggen, Aaron Verwilligen, Jelle Van Nieuwenhuyze, Lars Kint, Harrie Gommans, Frank Viafe Danquah en Zarko Jelicic. Op de bank zaten : Lauren Pringels, Jasper Sulmon, Stef Behiels en Roy Bultheel.

PVW.