StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Bestuur WB maakt verplaatsingen eindronde betaalbaarder.
Om de supportersclubs die de verre verplaatsingen per autocar organiseren tijdens de eindronde te stimuleren, zal elke bus die aan een supporterslokaal vertrekt, kunnen rekenen op een tussenkomst van 100 Euro. De clubleiding besloot tot deze inspanning omdat het geen pretje is midweeks een bus vol te krijgen met bestemming Lommel of Eupen. Deze maatregel geldt ook voor de uitwedstrijd van aanstaande zondag in Bergen en daarvoor verlopen de inschrijvingen momenteel zeer vlotjes. Alleszins een mooi gebaar van het bestuur waarvoor dank namens de supportersclubs.

* Menu’s Themacafé voor de eindronde bekend.
Ook voor de 3 thuiswedstrijden in de eindronde, kunnen supporters in het Themacafé terecht voor een aantrekkelijke maaltijd tegen bijzonder schappelijke prijs. Het hoofdgerecht wordt telkens voorafgegaan door 2 hapjes van de chef en gevolgd door een heerlijk dessert. Tegen Eupen op 12 mei zijn er weer overheerlijke spareribbetjes, op zondag 15 mei is er koud buffet en tegen Bergen op zondag 22 mei kunnen de inschrijvers genieten van een lekkere barbecue. De prijs bedraagt 20 Euro per persoon en tijdig inschrijven is de boodschap. Meer info kan worden gevonden op de website van Waasland-Beveren.

* Inkomprijzen Bergen bekend.
Voor de wedstrijd van aanstaande zondag in Bergen, zijn de inkomprijzen de volgende : Volwassenen 15 Euro, kinderen jonger dan 12 jaar betalen 8 Euro. Ter herinnering : tot vanavond 20 uur kan bij Ronny Vanderbiesen worden ingeschreven voor de verplaatsing van zondag naar Bergen. De bus van de Beverboys stopt omstreeks 12.15 uur op de parking van garage Borremans te Bornem. Het GSM-nummer van Ronny is : 0475-81.07.27.

PVW.