StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Kielo-Lezi en Paulussen niet tijdig klaar voor Lommel.
Alweer een veelbelovende cupmatch straks op de Freethiel wanneer het Lommel United van Franky Vanderelst de gast is. Het wordt puzzelen voor Dirk Geeraerd, want naast de geschorste Julien Tournut, zullen ook Jean-Paul Kielo-Lezi en Laurens Paulussen ontbreken. Beiden ondervinden nog te veel last van hun donderdag opgelopen blessure in de partij tegen Eupen. Positief is wel dat de technische staf hoopt Jean-Paul en Laurens te kunnen opknappen voor de match van volgende week donderdag in Lommel. Wie deze middag de vrijgekomen plaatsjes zullen invullen, was zaterdagnamiddag nog onduidelijk.

* Wie gaat er mee met de Beverboys naar Lommel ?
Ongeacht het resultaat van de wedstrijd die vandaag op het programma staat, maakt supportersclub Beverboys toch de verplaatsing naar het verre Lommel. Wie interesse heeft om in Beveren mee op de bus te stappen om onze jongens te gaan aanmoedigen, kan tot dinsdagavond 19 uur zijn inschrijving melden aan Ronny Vanderbiesen op het GSM-nummer 0475-81.07.27. Ik meen te weten dat de bus om 18.30 uur vertrekt in Beveren, maar cafébaas Vanderbiesen beschikt uiteraard over alle details. Natuurlijk is het mogelijk om met Ronny af te spreken wie er eventueel wil rijden, want het zou zinloos zijn om met een aantal halfvolle wagens naar Beveren te bollen.

* Olé-olé Yaya Touré ! Proficiat Gervinho !
Twee ex-KSK Beverenspelers waren gisteren aan het feest. Yaya touré pakte met Manchester City de Engelse beker (Cup Final) na 1-0 winst tegen Stoke City. Manchester was doorlopend de betere ploeg, maar moest tot halverwege de tweede helft wachten op de bevrijdende treffer en die kwam van de voet van Yaya Touré. De prijzenkast die na zijn verblijf in Barcelona al een versteviging nodig had om niet door te zakken, krijgt er vanaf morgen een zoveelste prijs bij. Manchester zal dus zaterdag behoorlijk op zijn kop hebben gestaan, want eerder op de dag werd die andere ploeg uit Manchester, United, landskampioen. De politie van Manchester zal de handen vol hebben gehad met 2 feestende supportersgroepen. En zeggen dat in Beveren de Puitenslagersfeesten en een thuismatch van WB, op verzet stuiten van de politie ! Grapje, want geen kwaad woord over de Beverse politie die altijd keurig werk levert en wellicht net iets minder manschappen ter beschikking heeft dan die van Manchester. Maar ook Gervinho mocht zaterdagavond juichen. De Ivoriaan won met Rijsel de Franse beker tegen PSG en dit eveneens met 1-0. Gervinho speelde de hele wedstrijd en mocht dus samen met onze landgenot Hazard de Champagne ontkurken.

PVW.