StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Michaël Seoudi volgend seizoen in shirt van Waasland-Beveren.
Het was al enkele weken een publiek geheim, maar maandag na de laatste wedstrijd van het seizoen, raakte bekend dat de Fransman Michaël Seoudi vanaf volgend seizoen de kleuren van WB zal verdedigen. Deze nummer 10 van Rc Doornik is 25 jaar en heeft de scouting meermaals overtuigd van zijn kwaliteiten. Als nummer 10 speelde hij het klaar dit seizoen 12 goals te maken. Seoudi tekende al enkele weken geleden, maar om de rust in de groep te bewaren, werd bewust geopteerd om deze transfer nog even stil te houden. Seoudi zou o.a. Rashid Bourabia kunnen opvolgen mocht deze vertrekken.

* België-Turkije op groot scherm in Themacafé.
Hoe lang, zwaar en slopend het seizoen ook is geweest, sommige voetbalbeesten krijgen er gewoon geen genoeg van. Vrijdagavond staat de belangrijke en interessante confrontatie tussen de Rode Duivels en Turkije, op het programma. Wie deze match ograag op groot scherm wil volgen in gezelschap van heel wat WB-fans, kan vanaf 19.30 uur terecht in het Themacafé op de Freethiel. Ambiance verzekerd, want naast scherp beeld, zal ook het geluid via de prachtige installatie die we ter beschikking hebben, voor een opzwepend sfeertje zorgen. Allen present dus om onze duivels een stapje dichter richting WK te schreeuwen.

* Website Den Belly’s woensdag een uurtje offline.
We ontvingen bericht van de provider die onze website online beschikbaar maakt en wel met de melding dat morgen tussen 12 en 13 uur onderhoudswerken worden uitgevoerd. In die periode zal het niet mogelijk zijn www.geelblauwdenbellys.be te consulteren waarvooor onze verontschuldiging.

PVW.