kskb Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S


Bestuur supportersclub Den Belly’s bedankt leden voor de prachtige samenwerking.
Namens mijn collega’s Freddy, Honoré, Danny, Yves, Walter, Johnny en Ronny, hou ik er aan onze leden van harte te bedanken voor de schitterende samenwerking van het afgelopen seizoen. Wat zich als een moeilijk seizoen aankondigde omwille van het fusieverhaal en de daarbij behorende legio vragen die vooraf onmogelijk een deftig antwoord konden krijgen, is uitgedraaid op een formidabel jaar met tal van hoogtepunten.
Uiteraard hebben de meevallende sportieve resultaten ons hierbij een stuk op weg geholpen, maar het mag duidelijk zijn dat supportersclub Geel-Blauw Den Belly’s de juiste koers heeft gevaren in een aanvankelijk woelig fusiewater. Het is ontzettend fijn om vast te stellen dat de KSK Beverenfamilie in Klein-Brabant, volledig in tact is gebleven en in tegenstelling tot wat door “kenners” werd voorspeld, NOG dichter naar elkaar is gegroeid. Elke activiteit, soms lang vooraf aangekondigd, maar soms ook in laatste instantie ondernomen zoals bv. het inleggen van bussen naar Eupen en Tubeke, kon op massale bijval rekenen. Voor een bestuur is dit bijzonder prettig en dankbaar werken.
Bedankt aan allen die zo spontaan reageerden op onze uitnodigingen, want dit ervaart het bestuur als een enorme blijk van waardering.
Tevens zou ik onze lokaalhouders Jo en Sonia willen bedanken voor de prima samenwerking van de voorbije 12 maanden. In Café Den Belly’s heeft onze supportersclub een knusse en veilige thuishaven en dat willen we graag zo houden natuurlijk. In dat verband is het nuttig de datum van de eerste algemene ledenvergadering van het nieuwe seizoen (hierop zijn alle WB-supporters uiteraard van harte welkom), te noteren. Die zal doorgaan op zaterdag 13 augustus om 20 uur in Café Den Belly’s.
Meer bijzonderheden volgen in een uitnodiging omstreeks half juli.

Tot slot : hoeveel vreugdetaferelen afgelopen seizoen ook hebben opgeleverd, dit alles werd ruim overschaduwd door het plotse overlijden eind november van ons lid Hendrik Lenaerts. Eenieder die Hendrik kende was diep getroffen en het heeft ons tevens de betrekkelijkheid laten inzien van emotionele waarden in de sportbeleving. Dat Hendriks vrouw Myriam is blijven deelnemen aan de diverse activiteiten van supportersclub Den Belly’s, doet deugd en zegt tevens iets over de zin en taak die we als vereniging op sociaal vlak, proberen te vervullen.

PVW