StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Frans Beck aan de betere hand.
Een tijd geleden maakte ik hier melding van de opname in het ziekenhuis van Frans Beck. In het ziekenhuis te Sint-Niklaas werd een gezwel in het hoofd verwijderd waarna hij meerdere weken gehospitaliseerd bleef. Vrouwtje Gabby beleefde bange dagen en ging enkele keren door een diep dal, maar nu flikkert er een hoopgevend lichtje aan het einde van de tunnel. Vorige week mocht Frans het ziekenhuis verlaten om in Beveren aan zijn revalidatie te gaan werken. Het wordt zeker een langzaam-aan-proces, maar hij is alvast de juiste weg ingeslagen en met de hulp en goede zorgen van Gabby, zien we hem zeker nog terug op de Freethiel. Nog even doorbijten Frans !

* Speculaties over kleuren en naam zijn uit den boze.
Al enkele weken worden geruchten verspreid die wijzen op een verandering van de naam en kleuren van Waasland-Beveren en dit met ingang van volgend seizoen. Deze geruchten werden nog aangezwengeld door de Beverse burgervader Marc Van De Vijver toen die na de testmatch in Tubeke op de Beverse markt, de talrijk toegestroomde supporters een bemoedigend woordje kwam toespreken. Er was niet eens veel verbeelding nodig om de woorden van de burgemeester zodanig te interpreteren alsof er een naamswijziging op komst is. Voor zij die daarop zitten te wachten, heb ik minder goed nieuws. Bij mijn weten zal ook volgend seizoen de naam ongewijzigd blijven en enkel in de uitrusting komt een bescheiden wijziging. Het tenue blijft geel, maar het rode biesje en rugnummer, worde blauw.

* Cavens zeker niet.
Er circuleerden de voorbije dagen nogal wat namen van spelers die volgend seizoen de kleuren (niet meer twijfelen welke die zijn vanaf nu) zouden verdedigen. Een aantal van die namen zijn correct, maar zitten nog in een fase van verkennende gesprekken. Dat lijstje bevat overigens een vijftiental namen, maar die van Jurgen Cavens moest niet eens worden geschrapt, eenvoudig omdat hij er niet op voorkwam.

PVW.