StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Steven en Carolin stappen vrijdag in het huwelijksbootje.
Voor Steven Jacobs en aanstaande bruid Carolin, is de testmatch van zondag 29 mei in Tubeke, geen absoluut hoogtepunt van het jaar geweest. Dat moet voor het jonge paar nu vrijdag 24 juni volgen, want dan geven Steven en Carolin in Groot-Beigaarden mekaar het “jawoord”. De officiële plichtplegingen hebben plaats om 18 uur en meteen daarna vanaf 19 uur, maken de gasten hun opwachting. Het wordt vast een fantastische happening, maar voor de huwelijksreis moet het stel nog wachten tot 1 juli. Carolin staat immers in het onderwijs en kan zich onmogelijk vroeger vrij maken. Langs deze weg hou ik er aan Steven en Carolin een onvergetelijk huwelijksfeest toe te wensen en vooral veel geluk, liefde en gezondheid in hun nieuwe leven. En als Steven in de komende oefenwedstrijden even wat minder presteert, geen paniek, we kennen de oorzaak !

* Proficiat Danny De Maesschalck.
Afgelopen zaterdag vierde onze T2 van het voorbije seizoen Danny De Maesschalck, zijn 40ste verjaardag. Waar is dat feestje Danny ? Dikke proficiat Danny ! Het moet geweldig zijn te beseffen dat je niet eens halverwege bent.

*Wordt David Meul ploegmakker van Davino Verhulst ?
Vanaf volgend seizoen komt keeper David Meul weer een stuk dichter bij huis voetballen. De Melselenaar verdedigde de voorbije 2 seizoenen het doel van Cambuur/Leeuwarden, maar hoopt nu zijn kans te krijgen bij Willem II. De Tilburgers degradeerden een paar weken geleden naar de Jupiler League (de Nederlandse tweede klasse) en hebben echt wel een uitgesproken voorkeur voor doelmannen met een Bevers verleden. Davino Verhulst zat er vorig seizoen vaker op de bank dan hij speelde (titularis was een Finse keeper). Toen Geert De Vlieger een decennium jonger was, stond hij ook al eens onder de lat bij de grensploeg, maar dat was in een periode dat de Tilburgers meededen voor een Europees ticket.

PVW.