In een bijzonder pittige wedstrijd, heeft WB vanavond vriendschappelijk met 2 – 3 gewonnen op het terrein van neo-derdeklasser RC Mechelen. Het dieptepunt in de wedstrijd voor WB was het zwaar geblesseerd uitvallen van Kristof Snelders even voor rust. Op het moment dat de scheidsrechter al gefloten had voor buiten spel vond een speler van de thuisploeg het toch nog nodig om met een drieste tackle uit te pakken en Kristof Snelders met een enkelbreuk op te zadelen. Eerder was ook de doelman van Racing al geblesseerd uitgevallen na een onschuldige botsing met nieuweling Didier. De Mechelse doelman werd, net als Kristof Snelders, met de ziekenwagen afgevoerd. Hij werd in het restant van de eerste helft vervangen door een veldspeler omdat de thuisploeg geen reservedoelman op de bank had. Pas na rust werd het doel weer ingenomen door een "echte" keeper die inderhaast was opgetrommeld. In de 37ste minuut haalde Lardenoit op een korrecte wijze de bal uit de voeten van een tegenstander, maar de scheidsrechter zag het anders gaf Kristof geel. De vrijschop werd rechtstreeks in doel getrapt. Even later leverde Van Hoey een voorzet af die door de doelman (veldspeler) slecht werd ingeschat en Onana nam het geschenk in dank aan. De voor Snelders ingevallen Kielo Lezi blunderde in de slotseconden van de eerste helft door in de buurt van de eigen 16 meter knullig balverlies te leiden en ook dit presentje werd door een speler van de thuisploeg in dank aangenomen. Ruststand 2 – 1 na een op voetbalvlak fletse, maar incidentrijke eerste bedrijf.

In de tweede helft kwam WB een stuk vinniger voor de dag en voetbalde het een handvol goeie mogelijkheden bij mekaar, maar de opgeroepen doelman en eigen falen, verhinderden voorlopig de gelijkmaker. Die kwam er toch in de 82ste minuut toen een schot van Kielo Lezi onvoldoende werd gestopt door de keeper en de goed gevolgde Verhoeven de 2 – 2 voor zijn rekening nam. In de 88ste minuut zette Masureel prima voor en Kielo Lezi kopte alsnog de winninggoal binnen.

We wensen langs deze weg onze peter Kristof Snelders van harte een spoedig herstel toe zodat hij snel zijn opwachting kan maken in het fanion.

In de 59ste minuut : Bousfia voor Van Damme
In de 61ste minuut : Da Silva, Masureel, Verhoeven voor De Silva, Van Hoey en Onana
In de 76ste minuut : Van Minnebruggen en Verwilligen voor Paulussen en Diallo
In de 82ste minuut : Vervaet voor Lardenoit