StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Danny De Maesschalck centrale gast in supportersclub Den Belly’s te Bornem.
Op zaterdag 13 augustus heeft de eerste ledenvergadering (sportavondformule) plaats van supportersclub Geel-Blauw Den Belly’s uit Bornem. Nadat de specifieke puntjes zijn afgehandeld die betrekking hebben op onze supportersclub, is het de bedoeling een uitgebreide babbel te maken met Danny De Maesschalck. Danny is, ik neem aan naast de ideale schoonzoon, ook de geknipte figuur om een sportavond van begin tot het einde, het publiek te boeien en op zijn hand te krijgen. De T2 van vorig seizoen is perfect geplaatst om met grote voldoening, terug te blikken op een fantastisch voetbaljaar 2010-2011. Bovendien heeft Danny een behoorlijke vinger in de pap bij het aantrekken van nieuwe spelers en kan hij ons die avond van a tot z informeren over de gaven en gebreken van Doumbia, Diallo, De en Da Silva, Seoudi, Onana, Didier en Verhoeven.

Wordt WB terecht getipt als één van de titelkandidaten, welke ploegen zullen een rol van betekenis spelen in het kampioenschap, welke speler staat aan de vooravond van de grote doorbraak, deze en nog veel meer vragen zijn op het lijf geschreven van Danny en zullen zeker een passend antwoord krijgen op zaterdag 13 augustus.

Wie zin heeft om eens af te komen naar Bornem die avond, lid of geen lid, het maakt niet uit, gewoon doen ! De inkom is uiteraard gratis en er wordt afgetrapt om 20 uur in ons lokaal Café Den Belly’s, Sint-Amandsesteenweg 174 te Bornem. Of onze peter Kristof Snelders van de partij is, hangt af van de evolutie in zijn gezondheidstoestand na de ingreep van vrijdag aanstaande.

* Vriendschappelijke match in Aalst afgelast.
Het WB-secretariaat laat weten dat de vriendschappelijke wedstrijd van dinsdag 9 augustus in Aalst, niet doorgaat vanwege een politieverbod.

PVW.