StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Zaterdag fandag !
Met de start van de maand augustus, komt het nieuwe voetbalseizoen nu echt in zicht.
Nu zaterdag 6 augustus wordt alvast een leuke opwarmer voor de supporters, want dan staat de fandag op de agenda. Er werd een rijkgevuld programma samengesteld dat vanaf 14 uur los barst met tal van activiteiten waaronder de ploegvoorstelling. De dag wordt besloten met om 20.30 uur een wedstrijd van het fanion tegen een selectie van KV Mechelen. Kortom, een dag die men als supporter niet mag missen. Ook het Themacafé heeft een stand op de fandag waar men een lekkere cava of mochito kan drinken.
Meer info op de website www.waasland-beveren.be

* Morgen wordt Kristof Snelders geopereerd.
Voor pechvogel Kristof Snelders, kan het niet snel genoeg vrijdag zijn.
Morgen wordt immers de breuk aan zijn enkel in Antwerpen geopereerd.
Zodra deze ingreep achter de rug is, kan de revalidatie en het aftellen naar een nieuwe start, beginnen. Het inbrengen van een metalen plaatje, moet er voor zorgen dat Kristof weer de “ouwe” wordt, maar op dat vlak heeft hij vooraf de nodige garanties gekregen. Snelders zal vrijdag de nacht doorbrengen in het ziekenhuis en hoopt zaterdagmiddag te worden ontslagen. Als de behandelende specialist het licht op groen zet om, mits voldoende voorzichtigheid in te bouwen, een bezoek aan de fandag te brengen, is Kristof zeker van de partij zaterdagnamiddag.
In de marge van deze incidentrijke wedstrijd van vorige week zaterdag, nog meegeven dat ik vandaag sprak met Sadio Ba (veldtrainer bij Racing Mechelen). Uiteraard was ik ontzettend benieuwd naar de toestand van de Mechelse keeper en diens vader. Lieven De Veirman (want dat is de naam van de doelman die betrokken was in een ferme botsing met Didier), is inmiddels geopereerd aan de kaak. Die was gebroken en ook de meeste tanden van Lievn zaten los, evenals een diepe vleeswonde in de onderkin. Ook bij Lieven werd een metalen plaatje in de kaak aangebracht. Hoeveel voetballers zouden er eigenlijk probleemloos door de metaaldetector op de luchthavens geraken ?
De vader van Lieven is eveneens aan de betere hand. Door het zien van het bloederige tafereel met zijn zoon, was deze onwel geworden en afgevoerd uit voorzorg, want een jaartje eerder was hij getroffen door een hartinfarct. Langs deze weg hou ik er aan de Mechelse portier veel beterschap toe te wensen en hopelijk kan ook hij na de voorziene inactiviteit van 3 maanden, weer keurig de netten van Groen-Wit, schoon houden.

PVW.