StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* In de rechte lijn naar de competitiestart.
De zwaarste trainingsarbeid is in principe achter de rug en donderdag 11 augustus aanstaande staat de laatste oefenpot op het programma. Op Puyenbeke is Gent Zeehaven de tegenstander en na het afgelasten van de vriendschappelijke wedstrijd bij eendracht Aalst, is het niet denkbeeldig dat Dirk Geeraerd deze aanvankelijk voor de beloften voorziene partij, zelf aangrijpt om met zijn jongens de laatste hand te leggen aan een hopelijk even fantastisch seizoen als het voorbije.

Woensdagavond is er de ploegvoorstelling aan de pers, ik veronderstel voorafgegaan door de fotosessie en zaterdag is er een barbecue voor de spelers en technische staf. Dit soort initiatieven zijn de perfecte gelegenheid om de nieuwe spelers optimaal te integreren en ook voor de spelersvrouwen is het een uitgelezen kans om mekaar beter te leren kennen.

Hierna is het vizier volop gericht op Woluwe. Danny De Maesschalck maakte zaterdag op de fandag een ommetje richting Bornem waar hij onze eerste tegenstander in competitieverband Woluwe, met 1-3 zag winnen. Of Dufoor, Munyaneza en Co indruk maakten ? Geen idee, maar zaterdag is Danny alvast onze centrale gast op de ledenvergadering in Bornem en wie er graag bij wil zijn, Sint-Amandsesteenweg 174 is het adres. Ambiance verzekerd !

* SKB wint eerste officiële wedstrijd.
Afgelopen weekend kwam SKB voor het eerst in een officiële wedstrijd in actie. De competitie start begin september, maar dit weekend kon de ploeg goede zaken doen voor de Beker van Oost-Vlaanderen. Het was meteen goed raak, want de mannen van Wim Hofkens en Tony Herreman, gaven Beervelde B een pak voor de broek (0-4).

PVW.