StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Geslaagde persconferentie WB.
Woensdagavond had in het nieuwe businesscomplex van de Freethiel, de traditionele persconferentie plaats. Het werd een bijzonder gezellige bedoening die van begin tot het einde, goed in mekaar zat. Ploegvoorstelling WB, kennismaking met de damesploeg, gelegenheid voor een babbel met de sponsors, overzicht werking van de club en bijbehorende doelstellingen, aan alles was gedacht en dit aan de hand van keuig samengestelde beelden die met een beamer werden geprojecteerd. Het even traditionele natje en droogje, ontbrak evenmin. En waar in het verleden de supporters wel eens vaker over het hoofd werden gezien bij dit soort overzichten, was er ditmaal wel een plaatsje voorzien voor het Themacafé en zijn uitbaters. Manager Dirk Poppe begaf zich zelfs op glad ijs in deze woelige tijden die de katholieke kerk doormaakt, want hij citeerde Ronny, Ingwin en Filip als “de heilige drievuldigheid”. Geen idee wat horecaverantwoordelijke Jan Coene aan de overkant gaat vertellen wanneer hij na een thuiswedstrijd terugkeert naar de eretafel aan de overkant, maar volgens mij zijn de brilglazen van Jan te vaak aangedampt om deskundig verslag uit te brengen, want na middernacht is er mijns inzien weinig heiligs te bespeuren aan de bewuste Drievuldigheid.
Alle gekheid op een stokje : het kan niet genoeg worden onderstreept dat het geweldig succes van het Themacafé, louter de verdienste is van Filip, Ingwin en Ronny.
Nogmaals dank jongens, maar denk er aan en onze trainer Dirk Geeraerd zal het beamen : dit schept verwachtingen naar volgend seizoen toe.
En voor wie op dit laatste zinnetje zit te wachten : er komt wel degelijk nog een spits bij.
Tot slot : in de wedstrijd van deze avond op Puyenbeke, zullen waarschijnlijk heel wat meer spelers uit de A-kern zitten dan aanvankelijk gepland.
Door het annuleren van de oefenwedstrijd van afgelopen dinsdag in Aalst (Aalst ligt volgens mij toch een eind weg van Londen), is dit de laatste gelegenheid voor Dirk Geeraerd om zijn elitetroepen aan het werk te zien. Aftrap 19.30 uur.

PVW.