voetbal BELOFTEN VERLIEZEN IN BRUSSELS

Anders dan de 3-1 nederlaag laat veronderstellen, hebben de mannen van Bart Leemans dinsdagavond wel degelijk een behoorlijke partij voetbal gebracht op bezoek bij Brussels waarbij François Company (broer van Manchester Cityspeler Vincent), meespeelde.
De thuisploeg kwam op voorsprong nadat bij een hoekschop de tweede bal werd binnen gewerkt. WB was niet onder de indruk en had het tweede gedeelte van de eerste helft, controle over de wedstrijd. De Braziliaanse tester Ricardo miste echter onbegrijpelijk de 1-1 zodat de gevleide ruststand 1-0 was.

Meteen na de herneming verdubbelde Brussels zijn voorsprong. Een WB-verdediger kopte de bal in de voeten van een aanvaller en die liet het geschenk niet liggen.
De repliek van WB volgde binnen de minuut. Mooie ren van Sarki op de rechterflank en Da Silva met de 2-1. WB verscheen nog een drietal keer in de zestien van Brussels, maar de finishing touch ontbrak. Het was integendeel Brussels dat in de 82ste minuut zijn voorsprong tot de uiteindelijke 3-1 eindstand kon uitbouwen.

WB begint dus met een 1 op 6, maar na een mindere wedstrijd tegen Woluwe vorige week, liep het gisterenavond duidelijk een stuk vlotter.
Op vrijdag 2 september ontvangen de beloften van Waasland-Beveren op Puyenbeke Boussu Dour, maar voor die tijd staan er nog 2 leuke oefenpotjes op het programma. Donderdagavond 25 augustus om 19.30 uur komt het eerste elftal van derde provincialer Kalloo naar de Freethiel en aanstaande zondag 28 augustus om 15 uur, zijn de mannen van Bart Leemans de gast bij nieuwbakken vierdeklasser Mariekerke en dat is voor de onze coach een regelrechte thuiswedstrijd.