StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Opstapplaats in Bornem voor match in Boussu Dour.
Op zondag 4 september staat speeldag 3 op het programma. WB moet dan proberen in het verre Boussu Dour zijn leidersplaats te verdedigen. Deze verplaatsing roept voor de supporters die er een klein jaar geleden bij waren, een pak onvergetelijke herinneringen op. De periodetitel was de enige en hopelijk niet de laatste prijs die de fusieclub in zijn prille bestaan mocht in ontvangst nemen. Zondag 4 september staan er gewoon 3 punten op het spel, maar gezien de huidige positie in het klassement, is “gewoon” nogal zacht uitgedrukt.

Wie graag de verplaatsing naar Boussu Dour wil meemaken per autocar en Bornem ziet als een ideale opstapplaats, heeft geluk. De bus van de Beverboys stop immers omstreeks 12.45 uur op de parking van garage Borremans langsheen de N16 te Bornem. Interesse ? Ronny Vanderbiesen noteert jullie inschrijvingen tot woensdagavond 31 augustus om 20 uur. Zijn GSM-nummer is 0475-81.07.27.

* Eerste Themacafé-footlunch ziet er geweldig uit.
Zaterdag 10 september naar aanleiding van de thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi, knoopt het Themacafé aan met de footlunches op de eerste verdieping. Voor de prijs van 20 Euro (in dit bedrag is geen inkomkaart begrepen), kan U er zich te goed doen aan heel wat lekkers in een gezellig voetbalsfeertje. Er wordt immers een overheerlijk buffet geserveerd dat er als volgt uitziet :

Buffet :
Zacht gepocheerde zalmfilet
Tomaat gevuld met crabsalade
Hespenrolletje met asperges
Ovengebakken kippenboutjes
Gevulde perzik met tonijn
Gevulde hoeveeitjes
Huisgebakken kippekoek met kriekjes
Groentenbuffet
Gemengde sla, tomaten, komkommersalade, witte koolsalade, pastasalade, bloemkool-brocolisalade, geraspte wortelen, fijne boontjes en aardappelsalade.
Sauzen
Cocktail, tartaar, look en mayonaise
Warme curry en zigeunersaus
Brood
Assortiment warme broodjes en sandwichen
Boterklompjes
Dessert
Chocomousse
Rijstpap
Tiramisu

Wie belangstelling heeft om zijn smaakpapillen eens te verwennen, waag uw kans en neem contact op met Ronny Vanderbiesen op het GSM-nummer 0475-81.07.27 of stuur een mailtje naar : themacafé@waasland-beveren.be

Alvast smakelijk !

PVW.