StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Kaarten voor Boussu Dour verkrijgbaar op secretariaat WB.
Zondag reist WB voor zijn derde competitiematch af naar Boussu Dour.
Op het secretariaat van onze club zijn tijdens de gebruikelijke openingsuren (maandag tot vrijdag van 09 tot 12 en van 14 tot 16 uur, zaterdag van 09 tot 12 uur, op maandag en woensdag ’s avonds van 19 tot 21.30 uur), inkomkaarten te verkrijgen aan de prijs van 12 Euro. Er zijn uitsluitend staanplaatsen te verkrijgen.
Wie overigens in Bornem wil opstappen om de wedstrijd in Boussu Dour bij te wonen, geeft ten laatste tegen woensdag aanstaande 20 uur een belletje naar Ronny Vanderbiesen op het GSM-nummer 0475-81.07.27.

* Bourabia en Ibou staan scherp.
Twee spelers met een Freethielverleden, deden dit weekend in positieve zin van zich spreken. Als het over jongens van Bergen gaat, spitsen we de oren even extra, want de 5 confrontaties van het voorbije seizoen zitten nog fris in ons geheugen, ook al omdat er telkens een pak spektakel te beleven viel. Ibou en Bourabia waren op hun beiden verantwoordelijk voor de volledige Bergense productie tegen Waregem (einstand 3-1). Ibou tekende voor 2 goals, Bourabia voor een goal en een assist. En zeggen dat Ibou enkele weken geleden nog dichtbij een akkoord met WB stond.

* Steven Jacobs op zoek naar andere oorden ?
Hij was vorig seizoen een vaste waarde in de succesformatie van Dirk Geeraerd, maar dit seizoen komt hij nauwelijks aan spelen toe. Steven Jacobs mocht in de bekermatch tegen Geel-Meerhout vanaf het begin opdraven, maar zowel in Woluwe als thuis tegen Brussels en Hamme, was er voor hem zelfs geen zitje meer op de bank. In Woluwe was er een kortstondige invalsbeurt, maar het ziet er naar uit dat Steven moet vrezen voor een basisplaats dit seizoen en deze evolutie ziet Jacobs somber in waardoor het mij niets zou verbazen dat Steven alsnog elders onderdak probeert te vinden.
Jammer en toch begrijpelijk, want Steven is een speler die zelfs met een onopvallende rol in de ploeg, soms toch opvalt en met zijn techniek vooral op stilstaande fases belangrijk kan zijn. Anderzijds moet men als liefhebber van de voetbalsport, zo’n jongen gunnen dat hij speelt en zich verder ontwikkelt.

PVW.