voetbal BELOFTEN WACHTEN WEEKJE LANGER OP EERSTE ZEGE.

Vrijdagavond zijn de mannen van Bart Leemans er niet in geslaagd hun eerste driepunter van het lopende seizoen te laten optekenen.
In Charleroi werd na een 1-0 ruststand, met 3-1 verloren.
Het was zeker geen slechte match van beide ploegen, maar de thuisploeg voetbalde wel net iets meer kansen bij mekaar dan de bezoekers uit het Waasland.
De Karolingers vonden in de eerste helft een keer paal en lat op weg naar het openingsdoelpunt, maar WB verscheen eveneens enkele keren gevaarlijk in de 16 van Charleroi. Op de 35ste minuut klommen de Zebra’s via een stilstaande fase op 1-0 en dat deden ze in de 53ste minuut nog een keertje over.
Bart leemans stuurde op het middenveld bij en zijn ploeg ging merkelijk beter voetballen, creëerde kansen, maar de verdiende aansluitingstreffer bleef uit. Het doelpunt viel zoals zo vaak aan de overkant en omdat er toen al 85 minuten waren gespeeld, kwam de winst van de thuisploeg niet meer in gevaar. Kevin Nueto kon voor WB in de 88ste minuut de eer redden tegen een Charleroi dat in zijn vorige thuiswedstrijden al een keertje met 6-0 en 4-1 had uitgepakt. Bij WB uit de A-kern o.a. Wannes Van Doren, Matti Van Minnebruggen, Anouar Bou-Sfia, Nicholas Tamsin, Vini Verhoeven en Jonathan Rowell, maar geen van deze jongens zal zaterdagavond in aanmerking komen voor een selectie in het fanion.