StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Heel wat ex-KSKB’ers op Breeven.
Zondag jl. nam derdeklasser Bornem het in eigen stadion op tegen Hasselt en dat was een wedstrijd met een ongeziene inbreng van spelers en trainers met een Beverenverleden.
Bij Bornem is Koen Stabel een vaste waarde. Het is hard knokken om die status wekelijks te verlengen, maar tot nu toe slaagt hij er prima in.
Bij tegenstander hasselt zaten Edi De Bolle en Theo Custers op de bank, terwijl tussen de lijnen de Ivorianen Diabis en Arsene Né stonden. Diabis maakte overigens een zeer degelijke indruk. En om aan te tonen dat er in derde klasse een pak talent rondloopt : Arne Nillis (zoon van) scoorde voor de bezoekers.
De wedstrijd eindigde overigens op een 2-2 puntendeling.

* YB Beveren pakt eerste zege.
Ook YB SK Beveren heeft zijn start niet gemist. In de eerste thuiswedstrijd uit haar prille bestaan, won de ploeg van voorzitter André Bolssens met 1-0 van Tielrode. Het enige doelpunt uit de partij werd gemaakt door Margino De Kerf, een voormalig speler van KSK Beveren. Met 4 punten uit 2 wedstrijden, doen de mannen van Wim Hofkens het ver van slecht. Oud-spelers Carl Massagie en Freddy Buyl woonden de wedstrijd die voor 400 toeschouwers werd gespeeld op het terrein van Sportkring Sint-Niklaas, bij.

* Staat Davino Verhulst straks weer oog in oog met WB ?
Hij leek op een grote keeperscarrière af te stevenen toen hij van KSK Beveren naar Genk overstapte, maar na een niet onaardig begin bij KRC Genk, ging het van kwaad naar erger. Davino moest het onderspit delven voor enkele supergetalenteerde concurrenten zoals Courtois en Casteels en werd door de Limburgers uitgeleend aan Willem II Tilburg,
Maar ook dat was geen onverdeeld succes. Ondertussen zat Verhulst wederom in een uitzichtloze positie bij Genk, maar als het goed is komt daar nu een einde aan mits zijn transfer naar STVV. Zo zou het best kunnen dat Davino op woensdag 21 september plots tegenover de club staat (althans een gedeelte daarvan) waar het voor hem allemaal begon, want op die avond staan de zestiende finales van de Cofidis Cup geprogrammeerd en daarin neemt STVV het op tegen WB.

PVW.