StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Volgende week gaan we bekeren.
Op woensdag 21 september wordt er Cofidis Cupvoetbal gespeeld en de loting bracht STVV en WB tegenover mekaar. Vanuit Bornem vertrekken een aantal supporters met de wagen naar Beveren om er met de Beverboys mee te rijden naar Staaien.
Interesse om met deze mensen iets af te spreken en hopelijk getuige te zijn van een bekerstunt ? Neem snel contact op met Ronny Vanderbiesen op het GSM-nummer 0475-81.07.27. Er zijn enkel staanplaatsen beschikbaar tegen de prijs van 10 Euro.
Kinderen jonger dan 16 jaar betalen 5 Euro.

* Carl De Wilde en Bart Selleslags juichen, Czernia en Robby Buyens incasseren.
In vierde klasse B zijn 2 ex-trainers van KSK Beveren aan het werk en ze doen dat verre van onaardig. Berchem won afgelopen weekend met 1-0 tegen Fc Charleroi en dat is de ploeg die in de Beker van België Bornem recent uitschakelde. Hiermee pakt Bart Selleslags een 6 op 6 en is het medekoploper met Ukkel. Mooie opsteker voor Bart Selleslags die de Berchemse locomotief langzaam maar zeker op het spoor krijgt.
In diezelfde bevordering B herpakte Sint-Gillis-Waas zich knap door met 2-1 te winnen van Ternat. De mannen van Carl De Wilde wissen hiermee gedeeltelijk de 6-0 pandoering uit van de openingsspeeldag. Zou Pieter Vervaet hebben gescoord ?
Een reeks hoger, in derde klasse A, kreeg het Olympic van Alex Czerniatynski een 7-0 bolwassing van Deinze. Geen verrassing, want het financieel zwalpende Olympic stelt voorlopig uitsluitend jonge gasten op. In de andere reeks van derde klasse waar ook Bornem is gestald, leed Temse een zware 3-0 nederlaag in Eisden. Buitenshuis wil het maar niet lukken voor de mannen van Robby Buyens, maar anderzijds moet gezegd dat verplaatsingen naar Union, Bocholt en Eisden, geen plezierreisjes zijn.
Woensdagaond, dus gisterenavond, stond inmiddels de zesde speeldag op het programma in derde klasse Bornem won knap met 0-1 in Diegem, terwijl Temse tegen het sterke Hoogstraten met dezelfde cijfers thuis verloor. De Boomse Steenbakkers verloren ook al met 0-1 van Union. Bornem heeft zich verrassend in de top 5 genesteld, Temse doet er goed aan buitenshuis wat punten te sprokkelen zodat een rustig seizoen mogelijk is.

PVW.