voetbal BELOFTEN PAKKEN EERSTE DRIEPUNTER.

Vrijdagavond hebben de beloften van Bart Leemans hun eerste overwinning van het seizoen laten optekenen. Op het veld van Standaard Wetteren zette WB een degelijke wedstrijd neer die resulteerde in een 0-1 winstpartij. De bezoekers hadden een kwartiertje nodig om de organisatie op punt te krijgen, maar zodra de pionnetjes hun plaats hadden gevonden, was het wachten op de 0-1. Die kwam er via Anouar Bou-Sfia naar het einde van de eerste helft toe. Wetteren hanteerde te vaak de lange bal en daarmee had keeper Sam Vermeylen weinig moeite.

Na rust wijzigde het spelbeeld nauwelijks. WB presteerde collectief secuur, verschijnt elke wedstrijd wel voldoende in de zestien, maar de verderzetting laat heel dikwijls te wensen over. De A-kernspelers Vermeylen, Van Minnebruggen, Tamsin, Bou-Sfia, Rowell en Verhoeven, speelden 90 minuten zodat we er mogen van uitgaan dat zij vanavond niet in aanmerking komen voor een zitje op de bank in het fanion.