StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Vanuit Bornem met onze peter Kristof Snelders naar Visé.
Op de bestuursvergadering van maandag 19 september, werd besloten om op zondag 16 oktober vanuit ons lokaal Den Belly’s, de verplaatsing per autocar naar Visé te maken.
Kristof Snelders heeft al toegezegd mee te rijden en we rekenen er op dat de bus met 50 beschikbare plaatsen, vol zit. Lid van supportersclub Den Belly’s of geen lid, voor slechts 5 Euro stapt U mee op in Bornem. We verzamelen om 12 uur in ons lokaal aan de Sint-Amandsesteenweg 174 te Bornem en vertrekken een kwartiertje later. Broodjes en drank zullen aan boord zijn. Inschrijven kan door middel van een mailtje naar info@geelblauwdenbellys.be met vermelding van uw naam, aantal personen en liefst ook een GSM-nummer. Nadat we hadden besloten deze verplaatsing te maken naar Wezet, viel onze Euro dat het match 9 van het eerste periodekampioenschap was. Zou het kunnen dat ??? Eerst is eerst, dus reserveer snel en laten we samen genieten van een ongetwijfeld toffe dag.

* Emmanuel Sarki is even de tel kwijt.
Het kan de beste overkomen en het gebeurde Emmanuel Sarki afgelopen zondag.
Een onduidelijkheid op het bord in de kleedkamer, moet het misverstand in de hand hebben gewerkt waardoor hij de zondagvoormiddagtraining miste. Geen man overboord, maar tot overmaat van ramp, kwam Emmanuel maandag op training nog eens te laat.
Zou de reactie van Dirk Geeraerd “oef” geweest zijn ? Wie op de sportavond was kan zeker volgen !

* Kristof Snelders wacht op bevrijdend signaal om te mogen lopen.
Het gaat de goede kant op met Kristof Snelders. Het revalidatieproces na het breken van zijn linkerenkel, loopt zelfs een beetje voor op het geplande schema. Momenteel zijn zwemmen en fietsen in trek, terwijl hij in de fitness hard werkt op de hometrainer en met oefeningen probeert de spiermassa van het linkerbeen op hetzelfde niveau te brengen als het rechterbeen. Hij kan zich normaal verplaatsen, draagt weer normale kousen en schoenen en moet vooral contacten vermijden met de geblesseerde enkel. Maar eigenlijk zit hij vol ongeduld te wachten op groen licht van de dokter om te mogen beginnen lopen. Op 30 september wordt hij immers bij de specialist verwacht en Kristof rekent dan op het bevrijdende jawoord om met lopen te starten. Als dat er komt, zal het licht aan het einde van de tunnel stilaan doordringen.
Nog effe tanden bijten vriend, een luxe die de keeper van Racing Mechelen zich misschien nog niet kan veroorloven.

PVW.