StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Rachid Bourabia in Marokkaanse selectie.
Gisteren had ik het er in deze rubriek nog over dat een selectie voor Rachid niet lang meer kon uitblijven omwille van zijn sterk presteren met Bergen, maar blijkbaar lag die uitnodiging al in zijn bus. Bourabia is immers opgeroepen begin oktober voor de wedstrijd Marokko-Tanzania. Veel succes Rachid en doe zo verder bij Bergen, want uw naam zal onlosmakelijk verbonden blijven met WB en in het bijzonder je schitterende eindronde. En ja, je maatje Kielo-Lezi mist je volgens mij, want hij raakt maar niet aan een basisplaats. Met dank aan Rudy Beck voor de toelichting.

* YB Beveren voert subtop aan in vierde provinciale.
Het was dit weekend weer eens goed raak met YB Beveren. De goals vielen als rijpe appelen uit de kast en gelukkig lagen er het meest in het mandje van de keeper van Belsele. YB won namelijk met 4-3 en staat met 7 op 12 keurig in de subtop. Het klassement wordt aangevoerd door Hamme-Zogge dat nog zonder puntenverlies is, gevolgd door Meerdonk met 10 op 12 en SVH Waasmunster met 8 op 12.

* Enkele data om te noteren.
We zijn er vroeg bij, maar zullen er de komende weken meermaals op terugkeren met extra info.

Op vrijdag 2 december plannen we onze tweede sportavond van het seizoen.
Interessante datum, want 2 dagen later, nl. op zondag 4 december, trekt WB naar Nieuwkerken voor DE kraker van het jaar in het Waasland tegen Sportkring Sint-Niklaas.
Bij FCN Sportkring Sint-Niklaas zitten wel wat oud-gedienden van SK Beveren of RS Waasland en daarvan nodigen we zeker iemand uit om vooruit te blikken op deze bijzonder interessante partij.

En de mensen van het Themacafé kijken verder vooruit dan hun neus lang is. Op zondag 8 april 2012 wordt het smullen geblazen tijdens de Paasbrunch. Details volgen uiteraard later.

PVW.