StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Opgemerkte gast op de Freethiel.
Maandag komen we zeker nog terug op het treffen van zaterdag tussen WB en Eupen, maar vandaag al even meegeven dat onder de 7000 toeschouwers die het duel om de leidersplaats bijwoonden, een opgemerkte gast uit het verre Limburg aanwezig was.
Na afloop van de persconferentie had ik het genoegen good old Paul Lambrichts en vrouwtje Marina tegen het lijf te lopen. Een deugddoende ontmoeting die ons onvermijdelijk even deed stilstaan bij KSK Beveren. Paul is bezig aan de laatste rechte lijn van zijn loopbaan in het onderwijs als leraar wiskunde, Marina heeft nog iets langer te gaan. Lambrichts die dit seizoen ook al tegen Brussels op de tribune zat, is uit zijn Beverentijd vriend aan huis gebleven bij de familie van voorzitter Melchior Roosens en woont in die hoedanigheid af en toe wel eens een thuiswedstrijd van WB bij. Zijn vorige clubs waaronder Standard, kunnen hem niet meer overtuigen voor een bezoekje.
De gewezen libero van KSK Beveren vond WB-Eupen geen echte topper en was van mening dat Eupen inderdaad technisch de betere ploeg was, maar dat qua doelkansen WB best aan een goaltje had verdiend.

PVW.