StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Zondag met autobus vanuit Bornem naar Wezet.
Wie ons ploegje zondag over de moeilijkste momenten heen wil schreeuwen tijdens zijn wedstrijd in Wezet en in de buurt van Bornem woont,kan bij supportersclub Den Belly’s terecht. Er wordt een bus ingelegd die om 12.15 uur vertrekt aan Café Den Belly’s (Sint-Amandsesteenweg 174). Meerijden kost 5 Euro en we kunnen rekenen op het charmante gezelschap van Kristof Snelders. Interesse ? Zolang er plaatsen beschikbaar zijn op de bus, verwacht Ronny Vanderbiesen graag jullie telefoontjes op het GSM-nummer 0475-81.07.27.

* Diallo helpt Guinee naar eindronde Afrikaans kampioenschap.
Zaterdag ontbrak Mohamed Diallo met WB in Lommel, maar hij was op dat moment volop bezig zijn land een grote dienst te bewijzen. Guinee speelde op het nippertje 2-2 gelijk tegen Nigeria dat wordt gecoacht door ex-Lokerenspeler Siasja Samson. De wedstrijd had plaats in de Nigeriaanse hoofdstad Laos en pas diep in de tweede helft (95ste minuut) scoorde Diallo de 2-2. Hieraan had Guinee voldoende om zich te kwalificeren voor de eindronde van de Afrika Cup die van begin januari 2012 tot 12 februari zal doorgaan in Gabon en Equatoriaal Guinea. Geweldig nieuws voor Diallo, maar schaduwzijde aan dit succes voor WB is dat het, naarmate het verder komt in die eindronde, tot wel 7 wedstrijden zijn linksachter moet missen. Een Nederlandse voetbalgrootheid zou het als volgt verwoorden : “elk voordeel, heb zijn nadeel”. Met dank aan Rudy Beck voor het bezorgen van de info.

* Temse stunt tegen Bocholt.
Het ging Robby Buyens en Temse de laatste weken allesbehalve voor de wind. De ene nederlaag volgde op de andere waardoor de Scheldeploeg naar de onderste regionen in derde klasse B was afgezakt. Temse, waar Dirk Verelst steeds nadrukkelijker wordt gemeld als geldschieter, is vast van plan uit die benarde situatie te geraken en stuntte afgelopen weekend door leider Bocholt met 2-1 te verslaan. Het bewijst zichzelf hiermee een grote dienst, maar het wordt nog hard werken om weer wat ademruimte te krijgen.

* Vandaag duimen voor Walter Meeuws.
Hij raakte afgelopen weekend zwaar gekwetst in een busongeval in Egypte en vandaag wordt gewezen SK Beverencoach Walter Meeuws opnieuw geopereerd. Bedoeling is om een zogenaamd medisch doek dat in de buik was aangebracht om de inwendige bloedingen te stoppen, te laten verwijderen. Laat ons hopen dat deze ingreep de ex-bondscoach er weer bovenop zal brengen. Alvast veel sterkte toegewenst Walter.

PVW.