freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Thuiswedstrijd tegen Roeselare wordt op zondag en niet op zaterdag gespeeld.
De competitiewedstrijd tussen WB en Roeselare die aanvankelijk op zaterdag 19 november was voorzien, wordt verplaatst naar zondag 20 november om 15 uur.

* YB Beveren laat overwinning in slotfase ontglippen.
Zaterdagavond was YB Beveren de gast bij rode lantaarn Bazel en het zag er naar uit dat die verplaatsing een deugddoende driepunter zou opleveren. In de slotfase echter kon Bazel de 3-3 aantekenen waardoor YB zich moest tevreden stellen met een puntendeling. Volgende week staat de derby tussen YB Beveren Bosdam Beveren op het programma en ook dat belooft een kraker te worden.

* Mariekerke houdt leider Berchem in bedwang.
Zowat half Bornem en een kwart van Berchem was zondagnamiddag leeg gelopen voor het interessante duel tussen neo-vierdeklasser Mariekerke en good old Berchem dat onder de sportieve leiding staat van Klein-Brabander Bart Selleslags. Na een wedstrijd waarin elke ploeg een helft voor zijn rekening nam, bleef de brilscore op de bordjes staan na 90 minuten. Het was geen kansenrijke vertoning en de match moest zelfs een tiental minuten worden stil gelegd omdat beide supportersclans dreigden oververhit te geraken. Berchem blijft ondanks het gelijkspel, mee aan de leiding in vierde klasse B en heeft net als Dilbeek nu 18 punten getotaliseerd.