* Beloften onderuit tegen Dender.
Het lijkt wel alsof de duivel er mee gemoeid is, maar ook in zijn thuiswedstrijd tegen Dender, hebben de beloften van WB vrijdagavond een zoveelste nederlaag niet kunnen afwenden. Het verhaal kan op voorhand worden neergeschreven : het meeste balbezit, gemiddeld per wedstrijd een vijftal goeie kansen en nagenoeg elke aanval van de tegenpartij die een doelpunt oplevert. Het is een scenario waarvan men als speler wel knettergek moet worden, maar het overkomt onze beloften bijna wekelijks. Een degelijke eerste helft tegen Dender, werd besloten met een 0-1 ruststand. De mannen van Bart Leemans namen de voorgaande negatieve ervaringen mee naar de tweede helft die beduidend minder was. Dender prikte nog een keer tegen zodat na 90 minuten het harde verdict 0-2 te zien gaf. Als A-kernspelers kwamen Vermeylen, Verwilligen, Tamsin, Rowell, Van Minnebruggen, Bou-Sfia en Verhoeven aan de aftrap.

* Grootmoeder PR Waasland-Beveren overleden.
Gisteren verscheen op de website van onze club het droevige nieuws dat de grootmoeder van PR Frederik De Weerdt was overleden. Dit soort spijtige berichten doen ons altijd even stilstaan bij de betrekkelijkheid van zovele dingen in het leven, maar ik heb de indruk dat het in deze novembermaand net allemaal iets zwaarder aanvoelt. Ik hou er dan ook aan de betreffende families bijzonder veel sterkte toe te wensen bij het verwerken van hun verdriet.