StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

Quizavond zeer geslaagd.
Vrijdagavond 4 november was weer zo’n avondje om niet te missen in Café Den Belly’s.
Er waren 11 ploegen ingeschreven voor een algemene quiz die door ons bestuurslid Walter Van Doren op zeer deskundige wijze werd samengesteld, gepresenteerd en bijzonder gesmaakt door de 50 aanwezigen. De rijkgevulde prijzentafel was het resultaat van heel wat leden die hun beste beentje hadden voorgezet. Maar ook de jury en de broodjesman, allemaal hadden ze hun handen vol, maar toch was er tussendoor voldoende gelegenheid om te genieten van het altijd gezellige sfeertje in Den Belly’s en daarin hebben onze lokaalhouders Jo en Sonia, ongetwijfeld een belangrijk aandeel. Net zoals op de jaarlijkse bingo, mochten we ook ditmaal een ploegje vrienden van de Beverboys noteren op de inschrijvingslijst.

De quiz bestond uit 100 vragen en was zeer uiteenlopend opgevat tot het proeven van kaas en bier toe. Dat dit alles in de smaak viel bij de quizfanaten, hoeft geen betoog.
Na het afhandelen van de 10 reeksen (in de meeste reeksen zat een vraagje over ons aller KSk Beveren en natuurlijk ook eentje over Waasland-Beveren), zat de stemming er nog volop in, maar in de loop van de immer sportief gebleven strijd, werd de overwinning van de Outsiders (groep met daarin ons besturslid Honoré De Keersmaecker en de leden Geert en Maurice De Vreese), na elke reeks iets duidelijker. Zij kwamen in totaal aan een score van 84 op 100 en da’s uitstekend gedaan. Het groepje met daarin ons bestuurslid Danny Michiels en vrouwtje Betty, eindigde met 80 punten, knap tweede. Een eervolle vermelding verdient ook het groepje met de youngsters Nicolas, Perla, Arne en Seppe, want in een quiz die onmiskenbaar een ietsje meer was afgestemd op een ouder publiek (uitgaande van hun leeftijd toch), behaalden zij een zeer goeie score. Ik hou er aan alle deelnemers van harte te bedanken voor hun bijzonder sportieve houding tijdens de quiz. Hierdoor werd er een flink tempo in gehouden zodat quiz en prijsuitreiking omstreeks 23.30 uur achter de rug waren.
Tot slot past zeker een dankwoordje aan alle leden die een bijdrage aan de prachtige prijzentafel hebben geleverd. Grote pluim ook voor het tappersteam dat bestond uit onze cafébaas Jo en dochter Inneke. Zij speelden het klaar iedereen vlotjes van drank te voorzien en daarenboven hoge ogen te gooien in de quiz zoals men dat noemt, tussen pot en pint. Chapeau! Een aanrader : bekijk zeker eens de foto’s van onze quiz op deze website in de gelijknamige rubriek.

PVW.