StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Kalender WB aangepast.
Achter de schermen werd de voorbije dagen op hoog tempo onderhandeld om de kalender van WB aan te passen na het afsluiten van de deal met Belgacom. Omdat voor iedereen goed doen in deze materie onmogelijk was, is wellicht gezocht naar het beste compromis en het volgende is uit de bus gekomen.
Voor wat betreft de thuiswedstrijden in 2011, wordt enkel de wedstrijd van zaterdag 17 december tegen Woluwe, verplaatst naar zondag 18 december om 15 uur. Het was initieel de bedoeling om deze match op vrijdag 16 december te spelen, maar WS Woluwe wilde hieraan zijn medewerking niet verlenen. De wedstrijd tegen Heist van zaterdag 10 december om 20 uur, blijft behouden op dezelfde dag en uur.
In 2012 zal Waasland-Beveren zijn thuiswedstrijden die op zaterdag waren gepland, vervroegen naar de vrijdagavond om 20.30 uur. Enkel de thuiswedstrijden tegen Aalst en Sportkring Sint-Niklaas die telkens de laatste van een periodekampioenschap zijn, worden verplicht allemaal samen op een zondagnamiddag gespeeld.
En er is ook al wat meer bekend over een aantal uitmatchen in 2012.
De wedstrijd Brussels-WB zal worden gespeeld op zondag 8 januari om 14.30 uur.
Onze verplaatsingen naar de Belgacom-partners Charleroi, Eupen en Antwerp, zullen telkens op vrijdagavond worden afgewerkt en uiteraard live op Belgacom-Tv te bewonderen zijn.

* Den Belly’s heeft nog plaatsen op de bus naar Oostende.
Wie alsnog van plan moest zijn om de topper in tweede van zondag tussen KVO en WB bij te wonen en woonachtig is in Klein-Brabant of het Dendermondse, kan gerust nog mee met de bus die vanuit Bornem vertrekt. Supporter van WB zijn en een partner hebben die wel trek heeft in een frisse neus, wel dan hebben wij de ideale combinatie in de aanbieding. Stap mee met ons om 10 uur in de bus te Bornem en stippel zelf een trajectje uit in de kuststad voor een verkwikkende wandeling, een lekkere snack etc.
Interesse ? Vlug een belletje naar 0475-91.29.92 en dit zolang er plaatsen beschikbaar zijn op de bus.

PVW.