voetbal DOELPUNT SNELDERS ONVOLDOENDE VOOR PUNT BELOFTEN.

Vrijdagavond hebben de beloften op de Freethiel met 1-2 de duimen moeten leggen tegen hun collega’s van Oostende. De bezoekers namen al na 5 minuten een 0-1 voorsprong, maar die werd een kwartier later ongedaan gemaakt door Kristof Snelders die het scoren blijkbaar, en maar gelukkig ook, niet heeft verleerd. Op het halfuur mocht een speler van Oostende na hoekschop, ongehinderd inkoppen. Oostende puurde hiermee 2 goals uit 3 kansen en dat was voldoende voor de 1-2 ruststand.
Na de thee viel het niveau van de wedstrijd wat terug. De kustploeg beperkte zich tot het handhaven van de voorsprong en WB was niet echt bij machte om die houding af te straffen. Verhoeven was wel eens dichtbij de gelijkmaker, maar de stand die al na 45 minuten was bereikt, stond ook na 90 minuten op de bordjes. Deze beloftenwedstrijd heeft alvast aangetoond dat Kristof Snelders met driemaal 90 minuten in de benen en zonder noemenswaardige reactie van de geblesseerde enkel, dichtbij zijn wederoptrede staat en da’s zeker een gebeurtenis om naar uit te kijken. Kristof is echter de eerste om de sportieve verwachtingen van zijn comeback, niet op te blazen. Het niveau van de wedstrijden bij de beloften, is immers een stuk lager dan bij de A-ploeg. We zijn er echter van overtuigd dat de aanwezigheid alleen al van Snelders op het veld, een boost zal betekenen voor het hele elftal. Kristof is iemand naar wie niet enkel zijn ploegmakkers, maar ook de supporters en de tegenstander, met respect opkijken.