StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Vrijdag sportavond.
Aanstaande vrijdag 2 december, gaat in het Themacafé de eerstvolgende sportavond door.
Aanvang 20 uur en gasten zijn kapitein Kristof Lardenoit, David Van Hoyweghen, commissaris Luc De Maere van de lokale politie Beveren en een nieuw gezicht op de Freethiel, Babs Mertens.
Het wordt een boeiende sportavond, want met Kristof lardenoit hebben we de ideale gast om dieper in te gaan op de beschamende 4-0 in Oostende. Bij David Van Hoyweghen leggen we ons oor te luisteren over hoe hij denkt dat men in Nieuwkerken naar de confrontatie met WB uitkijkt. Luc De Maere zal vast een interessant stukje veiligheid in petto hebben en afsluiten met Babs Mertens is een item waar veel organisatoren willen voor tekenen. Vrienden, supporter zijn betekent ook er staan in moeilijke momenten.
Ik had ook liever vrijdagavond geopend met felicitaties uit te spreken ten opzichte van Kristof Lardenoit, maar de realiteit is heel anders. Voetbal is echter een knotsgek spelletje en de de verliezers van zondag, kunnen de winnaars van komende zondag worden.
Tot vrijdagavond mannen !

* YB Beveren aan het feest.
Na een reeks nederlagen en gelijke spelen, heeft YB Beveren zondagnamiddag weer aangeknoopt met winst. De mannen van Luc Piessens gingen vlot met 0-3 winnen in Eksaarde en dat is ongetwijfeld een deugddoende driepunter voor de hele entourage.

PVW.