StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN DEN BELLY’S.

Trip naar Oostende zeer geslaagd, op uitzondering van het gedeelte tussen 15 en 17 uur.
Het was zondag weer bingo (maar dan figuurlijke bingo) in ons lokaal.
Al om 09 uur werd er in Den Belly’s aangeschoven voor een lekker ontbijt met door Sonia zelf gebakken cake als extraatje. Omstreeks 10.15 uur vertrok de bus met hoopvolle supporters met als bestemming Oostende. Na een tussenstop in Drongen, werd die bestemming omstreeks 12 uur bereikt. Vanaf dat moment was iedereen vrij tot 14.15 uur, want dan werd opnieuw verzamelen geblazen voor een korte rit naar het Albertparkstadion. De meesten onder ons gebruikten deze 2 uurtjes om een frisse zeeneus te halen, een viskraampje te bezoeken en uiteraard een pintje te drinken.
Over het sportieve aspect van dit uitstap, zijn we snel uitgepraat en dus maar meteen verder gaan met de terugreis. Ondanks de 4-0 pandoering, was er op de bus nog behoorlijk wat ambiance dankzij een gratis optrede van het koor “ge moet ze gehoord hebben), want dat zong onder leiding van dirigent Geert De Vreese uit volle borst de geweldige sfeermaker over Yaya Touré, een nummer dat werd opgenomen in een supporterslokaal van Manchester City. Bij aankomst in ons lokaal zat de sfeer er meteen goed in, want de voltallige ploeg van Hingene was er de winst in Branst aan het vieren en op zulke vreugdetaferelen, pikken wij natuurlijk graag in. Er werden frietjes en spaghetti gegeten met een genot waar men zelfs in sterrenrestaurant Hertogjan zou van watertanden.
Een schitterende dag mag worden toegevoegd aan het palmares van Geel-Blauw Den Belly’s. Misschien een tip voor onze coach : als hij graag wat wil bijleren over hoe de supporters amuseren, kom dan dringend eens een dagje doorbrengen in supportersclub Den Belly’s. Foto’s van dit uitstap worden spoedig opgenomen in de gelijknamige rubriek.

Even stilstaan bij vrienden die ons verlieten.
De donkere maanden hebben zich gemeld en het lijkt alsof in die dagen alles nog wat extra zwaarder weegt. Gisteren maandag, was het 2 jaar geleden dat de broer van ons trouw lid Geert De Vreese, overleed en een jaartje geleden moesten we plots afscheid nemen van een ander trouw lid Hendrik Lenaerts. De tijd vliegt, maar hij zal nooit voldoende snelheid halen om de talloze onvergetelijke herinneringen aan deze mensen, uit te wissen. Daarom hou ik er aan Geert De Vreese en Myriam (echtgenote van Hendrik) in deze voor hun ongetwijfeld moeilijke periode, sterkte toe te wensen.

PVW.